søknader sendes til uka@ukaiaas.no

Søknadsfristen er søndag 15. september

UKEstyret-13.jpg

UKEsjef

Mitt navn er Fimke Frederika Pijfers og jeg er UKEsjef for UKA i Ås 2020.

Som UKEsjef har jeg det øverste ansvaret for festivalen og alle som arbeider med den. Jeg skal kun ha én komitésjef under meg, nemlig festsjef.

Håper du finner noen interessante stillinger du vil søke på!


UKEstyret-9.jpg

Administrasjonsblokka

Mitt navn er Helene Storlien og jeg er administrasjonssjef for UKA i Ås 2020.

Administrasjonsblokka er ikke den mest synlige, men den er absolutt en av de viktigste for at UKA i Ås skal fungere. Administrasjonsblokka er på mange måter maskineriet til UKEorganisasjonen, med komiteer som rekruttering, personal, IT og vakthold.


UKEstyret-14.jpg

Markedsføringsblokka

Mitt navn er Eirik Sønstevold, og jeg er markedsføringssjef for UKA i Ås 2020.

Markedsføringsblokkas oppgave er å sørge for at UKA i Ås synes, og at vi får gitt budskapet ut til folket. Som komitésjef i markedsføringsblokka vil du få være en del av den kreative blokka, og bli med på å forme UKA i Ås’ ansikt utad.


UKEstyret-10.jpg

Revyblokka

Eg heiter Synneva (fri uttale), og det er med glede og stor ståhei at eg inviterar deg til å bli med på studenttidas artigaste danningsreise – UKErevyen 2020.

Dette er blokka som vert ein skikkeleg godgjeng, ein bande med køddemaskiner og andre jåssepeisar, som vil sette i stand og gje ei heidundrande revyoppleving til sine medstudenter.


UKEstyret-6.jpg

Økonomiblokka

Mitt navn er Sanne Kristin Karlsen og jeg er økonomisjef for UKA i Ås 2020.

Økonomiblokka er en av de minste, men aller viktigste blokkene for at UKA i Ås skal gå på skinner. I økonomiblokka håndterer vi alle inngående og utgående fakturaer, har kontroll på budsjetter og har fullstendig oversikt over all økonomisk aktivitet gjennom hele prosjektperioden.


UKEstyret-12.jpg

Salgsblokka

Mitt navn er Anders Halsvik Sandnes, jeg er Salgssjef for UKA i Ås 2020.

Salgsblokka er ei sammensatt blokk som både driver med sponsorforhandlinger, billettpriser, merch og praktiske ting som husdesign, snekring og transport. Vi i UKA i Ås er nå på utkikk etter nye komitésjefer, og håper vi får deg med på laget når vi sammen skal arrangere Norges lengste kulturfestival!


UKEstyret-7.jpg

Serveringsblokka

Mitt navn er Mildrid Angard Hoff og jeg er serveringssjef for UKA i Ås 2020.

Serveringsblokka er blokken som har hovedansvaret for all servering under UKA i Ås 2020. Serveringsblokka sørger derfor for at alle som er på Samfunnet i oktober 2020 både skal drikke godt, spise godt og oppleve fantastiske stormiddager.


UKEstyret-8.jpg

Arrangementsblokka

Mitt navn er Guro Lervik Arntsen og jeg er arrangementssjef for UKA i Ås 2020.

I arrangementsblokker er vi med på å booke alle artistene og lage arrangementene som skjer. Arrangement trenger KSer som ønsker å gi et bredt tilbud til alle besøkende og som ønsker at UKA i Ås 2020 skal gi opplevelser man sent vil glemme!