Ledige stillinger


Miljø og Renhold

Vi søker deg som har et enormt engasjement for miljøet og som liker å ha det rent og trivelig rundt deg. Som sjef for denne komiteen vil du få jobbe i et dyktig team og virkelig gjøre en forskjell for vårt kjære Studentsamfunn. Du vil ha ansvaret for logistikken knyttet til renhold av huset samt få være med på å gjøre UKA i Ås enda grønnere. Send derfor en søknad dersom du har et hode for logistikk, smarte løsninger og brenner for dine omgivelser!

Antall: 2


 Vaktsjef

Som vaktsjef har du ansvaret for alle vaktene på huset under UKA i Ås. Det er din jobb å sette opp vaktplanen, organisere vaktene så effektivt som mulig, samt å sørge for at alle kan føle seg trygge på Samfunnet. Dette er en stilling med mye ansvar og struktur, og vi ser derfor etter deg som er tålmodig, utadvendt og har høy arbeidsmoral. Vaktsjef er uten tvil en av de viktigste stillingene under UKA i Ås, og vil gi deg mange nye erfaringer og mye glede. Dersom dette høres spennende ut, send søknad i dag!

Antall: 1


Trivselssjef                                                                         

Som trivselssjef er det viktig å ha sansen for logistikk, effektivitet og samarbeid. Vi søker en som ønsker å hjelpe andre, og sørge for at alle i UKEorganisasjonen har det best mulig på jobb! Er du av den utadvendte, engasjerte og arbeidsivrige typen? Da er dette stillingen for deg! Du vil få hovedansvaret for all servering av mat til de frivillige i UKEorganisasjonen, samt å sette opp en trivselsentral. Du har også ansvaret for å arrangere interne arrangementer innad i organisasjonen. Søk da vel!

Antall: 1


Spørsmål om stillingene kan sendes til administrasjon@ukaiaas.no