Ledige stillinger


Husdesign

Som komitesjef for husdesign trenger vi deg som har øye for detaljer, for at samfunnet skal te seg litt bedre enn det vanligvis gjør. Husets utsmykning skal være i tråd med arrangementer, og dermed åpner denne stillingen for mye kreativ tenkning og selvstendig arbeid. Hovedansvaret er å få samfunnet til å skinne litt ekstra på de ulike arrangementene og festkveldene. Har du gode idéer og lyst til å designe og pynte samfunnet under UKA i Ås 2020, bør du søke Husdesign!

Antall: 1


Transportsjef

Har du sansen for oversikt, logistikk og at ting går opp i opp, er transportsjef stillingen for deg. Som transportsjef har du ansvar for at logistikken til UKA går rundt. Transportere barer, artister og mat er noen av de typiske oppgavene. Du har ansvar for å anskaffe bilpark, og driften av denne under UKA i Ås 2020. Ulike sertifikater er ikke et krav, men absolutt et pluss. Har du et godt overblikk og sitter inne med evner som passer denne stillingen, vil vi ha deg med på laget som Transportsjef!

Antall: 1


Snekkersjef

I stillingen som snekkersjef har du ansvar for å sysselsette dine funksjonærer til å snekre sammen alt som skal på plass til UKA i Ås 2020. Dere vil motta oppdrag fra andre, samt ha muligheten til å komme med egne innspill for hva som burde være på plass slik at samfunnet ser bra ut/fungerer under UKA. Dette er en praktisk rettet stilling. Det kreves en god oversikt for hva som trengs av materiell, utstyr og hvordan få funksjonærene til å jobbe effektivt. Er du praktisk anlagt og kan å delegere, vil vi at du blir med på moroa som Snekkersjef!

Antall: 1


Billett- og effektsjef

Dette er en administrativ stilling hvor du har ansvar for å planlegge og sette opp vakter til forhåndssalg, beregne priser og ha et godt samarbeid med Linticket. Du er også ansvarlig for effekter UKA skal kjøpe inn, for eksempel glass til ølfesten og andre effekter i forbindelse med UKA i Ås 2020. Her kan du med nye innspill bestemme hva som skal selges av UKE-effekter. Dette er en stilling der du opparbeider deg erfaringer gjennom forhandlinger med aktører og viser deg selv utad. Høres dette ut som noe for deg? Da må du søke Billett- og effektsjef!

Antall: 1


Spørsmål om stillingene kan sendes til salg@ukaiaas.no