Ledige Stillinger


Bookingsjef

Er du over gjennomsnittet interessert i musikk, og har lyst til å booke drømmeartisten? Dette er en unik mulighet til å få se hvordan bookingverdenen fungerer, samtidig som en får en hel masse erfaring. Dette er en spennende og utfordrende jobb, som få får oppleve. Arbeidsoppgavene vil være å ha kontroll på gjennomføringen av konsertene, backstage og ridere under UKA i Ås, og selve bookingen til miniUKA og UKA i Ås. I tillegg har man ansvar for artistfunksjonærene som jobber under konsertene. Sammen med konsertsjefen kan du være med å skape den beste line-upen UKA i Ås noensinne har sett!

Antall: 2


Aktivitetssjef

Som aktivitetssjef har du hovedansvar for alle aktivitetene som skjer under UKA både dag og kveld. Her er det kun fantasien som setter grenser og om du er kreativ og strukturert er dette en ypperlig stilling for deg! I tillegg til de tradisjonelle aktivitetene som sprøytetog, rebus, idrettsdag, UKEmarkedet, seminarer og quiz er det du som bestemmer hva UKA i Ås sitt aktivitetsprogram skal bestå av. I denne stillingen er det viktig å inkludere alle ved å skape et bredt utvalg av arrangementer. Er du en kreativ sjel som liker en utfordring er aktivitetssjef noe for deg!

Antall: 2


UKEhjelpa

Hver UKE er det en innsamling til et veldedighetsprosjekt i regi av UKEhjelpa. UKEhjelpa arrangerer aktiviteter, har stands og er med på diverse arrangementer. Det er åpent hvordan UKEhjelpa velger å samle inn penger, så her har du en unik mulighet til å gjennomføre de beste ideene dine! Under UKA i Ås 2016 hadde man for eksempel karaoke i Halvors Hybel, der inntektene gikk til veldedighetsprosjektet. Med godt samarbeid med aktivitet og stor viljekraft kan du drive UKEhjelpa til å samle inn mest mulig penger til et trengende veldedighetsprosjekt!

Antall: 1


Lydsjef konsert

Har du et øre for lyd, og erfaring innen miksebord, PA og lydutstyr? UKA i Ås trenger en som kan, brenner for og elsker å holde på med lyd. Å være lydsjef under UKA i Ås er en krevende, men spennende jobb. Du vil jobbe tett med artistene og booking for å skape den beste lyden under konsertene, samt de andre tekniske sjefene under Revy- og Arrangementsblokka. Stillingen krever struktur, god kontroll over utstyr, og hvor det befinner seg. Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å søke lydsjef konsert!

Antall: 1


Lyssjef konsert

En konsert gir ikke den samme opplevelsen uten et sykt bra lysshow, og da trengs en som kan mekke denne opplevelsen. Som lyssjef får du sette kreativiteten din på prøve, og skape stemningen til hele konserten! Du vil jobbe tett med artistene og tilegne deg spennende erfaring som de færreste kan skryte på seg. Du jobber tett med booking og de andre tekniske sjefene, og stillingen krever struktur, god kontroll over utstyr, og hvor det befinner seg på huset. Vil du være med å gi besøkende til UKA i Ås den beste konsertopplevelsen, søk lyssjef konsert!

Antall: 1


Riggsjef

Som riggsjef er det du som har hovedansvaret for at alt blir satt opp som det skal før konserter, revyer og alt som skjer under UKA. For at en konsert skal bli vellykket er det viktig at alt blir satt opp riktig, både for sikkerhet og for å kunne gi gjestene den beste opplevelsen. Du vil jobbe tett med både lyd-, lys- og bookingsjefene og tilegne deg en spennende erfaring om hvordan man skaper gode konsertopplevelser! Som Riggsjef er det viktig å være strukturert, og å kunne ha god kontroll. Høres dette ut som en passende stilling for deg? Søk riggsjef!

Antall: 1


Spørsmål om stillingene kan sendes til arrangement@ukaiaas.no