Ledige stillinger


STUNTsjef

Alle Ås-studenter som har opplevd UKA i Ås vet hva STUNT er. Dette er kanskje en av de friere stillingene i UKEorganisasjonen, og det er kun kreativiteten som begrenser deg. Som sjef for STUNT har du ansvaret for å finne på stunt og ablegøyer som lager blest rundt UKA i Ås 2020. Du bør ikke være redd for å ta ordet og gjerne ha en dose selvironi. Vil du ha det kjempegøy og sørge for at UKA i Ås synes lenger enn til Ås sentrum? Da er STUNTsjef noe for deg!

Antall: 1


SoMesjef

Som Sosiale Mediersjef har du ansvar for alt som foregår på UKAs sosiale medier. Du vil styre alt som foregår på bl.a. Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube og kanskje noe nytt som bringer UKA i Ås enda lenger? ;) Du vil ha ansvaret for å lage events på Facebook og oppdatere de sosiale mediene med informasjon. Med dette arbeidet blir du med andre ord UKAs influencer, noe du kanskje drømte om for 3-4 år siden? Er du glad i å sitte bak skjermen og poste innlegg er denne stillingen noe for deg.

Antall: 1


APPsjef

Som APPsjef har du ansvaret for UKEappen! Denne vil være en del av informasjonsleddet ut til publikum og alle de besøkende under UKA i Ås 2020. Her verdsettes det brukervennlighet i appen, og det kan nettopp DU få til. Du vil jobbe tett med Mediasjefen, SoMesjefen og det grafiske teamet for å utforme appen. Dette er en spennende jobb hvor kun kreativiteten stopper deg. Vil du være med å lage appen til Norges lengste studentfestival bør du søke APPsjef!

Antall: 1


Filmsjef

Har du en regissør-spire i magen og interesse for film? Da er filmsjef noe for deg. Som filmsjef vil du ha hovedansvaret for all film som skal produseres for UKA i Ås 2020. Det være seg promofilmer, stemningsrapporter, aftermovies, etc. Sammen med dine funksjonærer skal du jobbe for å fange øyeblikkene og sørge for at UKA foreviges. Det er fordelaktig å ha erfaring med film fra før. Ønsker du å bidra til å lage de kuleste filmene noensinne er dette noe for deg.

Antall: 1


Fotosjef

Liker du å fryse tiden og forevige øyeblikk? Som fotosjef har du ansvaret for alt av fotografering under UKA i Ås 2020. Du skal sammen med funkisene dine fange opp minnerike øyeblikk fra konserter, dagsarrangement, fotovegger, revyer og alt annet som skjer under UKA. Det er en fordel å ha kjennskap til fotografering fra før. Foretrekker du bilder i svarthvitt er denne stillingen perfekt for deg. Liker du heller bilder i farger er denne stillingen perfekt for deg også!

Antall: 1


Redaksjonssjef

Som redaksjonssjef har du først og fremst hovedansvaret for all tekst som publiseres om UKA i Ås. Du har ansvaret for at teksten skaper et godt bilde av UKA, gir folk lyst til å komme og gir folk den informasjonen de trenger for å kunne besøke oss. Du vil også ha ansvar for at alt som skal trykkes opp eller legges ut er fri for skriveleifer og mangler. Du skal også lage UKEmagasinet i samarbeid med det grafiske teamet. Er du en person som hater skriveleifer når man eksponerer et produkt i media? Søk redaksjonssjef!

Antall: 1


Inkluderingssjef

Inkluderingssjefens hovedoppgave er å bringe UKA i Ås ut til folket, og få folket tilbake til UKA i Ås! Du vil ha ansvaret for opptrykking av markedsføringsmateriell, samt opphenging av plakater og bannere. Du vil jobbe tett sammen med det grafiske teamet for å produsere bannere, plakater og annet markedsføringsmateriell som vil gjøre UKA i Ås 2020 synlig for publikum. Du vil også være bindeleddet mellom hhv UKA i Ås ↔ internasjonale studenter og UKA i Ås ↔ veterinærstudentene for å inkludere dem best mulig i UKA i Ås 2020.

Antall: 1


Design & layout

Er du kreativt anlagt og ønsker å være med på å forme UKEdesignet 2020, er D&L noe for deg! Du vil sammen med det grafiske teamet ha ansvar for å designe alt av markedsføringsmateriell som skal produseres til UKA i Ås 2020, alt fra plakater og bannere til gensere og UKEeffekter. Det er en fordel å ha god kjennskap til ulike redigeringsprogrammer som Photoshop, InDesign og Illustrator, men øvelse gjør mester så ikke vær redd for å prøve. Søk D&L i dag da vel!

Antall: 1


Spørsmål om stillingene kan sendes til markedsforing@ukaiaas.no