UKA i Ås på 2010-tallet:

Champagne og (snuble)juss - Ingen grunn til begeistring

«Ingen grunn til begeistring» var UKErevyens tittel i 2010. UKEskuespillerne fikk påspandert spa av UKEstyret to dager før revypremieren. Man skal derfor tro gjengen var godt uthvilt til å begeistre publikum på Urpremieren, men det var nok uansett et ironisk revynavn. Festivalen, under slagordet «Ren Lykke», skiltet med artister som Karpe (Diem), Robyn, og Hellbillies. miniUKA innebar blant Raga Rockers, NM i Grandiosaspising, og funksjonær-stillingen pizzafunkis. Litt som bylarm i Oslo, der «up-and-coming» artister spiller, kom lovende musikere til Halvors Hybel under nyvinningen UKAlarm i oktober. Ås-publikummet ble av artistene omtalt som sofistikerte og edruelige, noe som er litt uvanlig. Tradisjonsrike arrangementer slik som NM i lovkasting ble avholdt. Det gikk ut på å kaste mursteinen Norges lover så langt man bare kunne, initiert og ledet av jus-foreleseren Steinar Taubøll. Vinnerkastet ble på 18,5m.

I 2012 hadde festivalen 20 000 besøkende, 22 131 solgte øl, og Samfunnets gjester fylte på hele 2 890 000kr i cashless-kortene sine. De frivilliges arbeidsinnsats lå på ca. 45 000 timer. Det ble satt verdensrekord i kysselenke, og man fikk kjøpt seg «Dobbel karsk» i Sløyfa. UKErevyen gikk under navnet «En ko(s)misk katastrofe». Nok en ironisk revytittel. UKA hadde store navn på plakaten, deriblant Timbuktu, som vender tilbake denne høsten, samt Cashmere Cat, og Röyksopp. 

UKA 2014 var året man fikk oppleve Klovner i Kamp med glitter og champagne, Lemaitre, Katastrofe, STAUT, og Kaja Gunnufsen. Både bowlingkast og baklengskast ble testet ut i NM i lovkasting, men tross den upåklagelige stemningen ble det ikke satt noen nye rekorder. Konkurransen innfridde imidlertid jus-foreleser Taubøll sitt ønske om å få jussen ned fra maktposisjonene og tilgjengeliggjort for alle. UKEauksjonen fristet med billetter til VIP-show med Big Brother til inntekt for Prosjekt Filippinene. På programmet var også Lørdagsrådet fra P3 med Harald Eia og Steinar Sagen. De underholdt publikum med å hjelpe studentene med sine kvaler. Komikerne uttalte at de syntes møtet med Ås-studentene var gøy. UKErevyen 2014 het «Fôr fanden». 

I 2016 harselerte miniUKErevyen med Regjeringens ønske om kommunesammenslåing. Dette temaet har til stadighet gått igjen i UKErevyene på Ås, deriblant både i 2018 og 2022. Tendensen speiler våre politikeres stadig skiftende agenda rundt emnet. I oktober samme år tullet superheltene i UKErevyen «Livredd» med at de tross sine superkrefter ikke kunne hjelpe moderne mennesker med i-landsproblemene sine. Julie Bergan, Razika, Arif, Alan Walker, og Veronica Maggio spilte for Ås-publikummet. Hele ¼ av studentmassen var frivillige i 2016, mot kun 5% på NTNU. Meditasjonskurs ble arrangert, og UKEhjelpa samlet inn midler til WWF.  UKElåta «Ditt lengste høydepunkt» ble blæstet hele høsten, og også i lang tid etter.

I 2018 kunne miniUKA presentere den satiriske og morsomme revyen «Ås kommunes venner», med en rød tråd mange kjenner fra Facebook-gruppa under samme navn. Utover året lagde Revyblokka UKErevyen «App-app-app». Det var et veldig kreativt og musikalsk show, krydret med politiske spissfindigheter. 2018 var året man kunne delta på selvforsvarskurs for jenter, og etterpå leske seg med Smørterøl servert av NGAere i Sløyfas beste bar 2016, NGAltvort. Det ble sunget om å «rulle inn på Samfunnet» og påfølgende klikk i Aud.Max. i UKElåta «Måneden, Året, Livet». Noe man skulle tro ble innfridd av artister som Highasakite, Cezinando, og Sondre Justad.