IMG_5243.jpg

UKEinnsamlingsløp

14.00. Sted: Storplenen.

Bli med på UKEinnsamlingsløpet til inntekt for UKEhjelpas samarbeidspartner Plan International Norge og deres prosjekt Radio Timveni! Radio Timveni jobber for å stanse barneekteskap i Malawi, og pengene som samles inn på løpet vil gå til dette prosjektet.

Løpet vil foregå rundt Storeplenen med oppmøte utenfor Tårnbygningen. Registrering og utdeling av startnummer foregår fra kl 13, før løpstart kl. 14. Påmelding skjer på forhånd ved å sende en mail til ukehjelpa@ukaiaas.no, eller ved å møte opp til registrering. Runden er på ca. 400m og løpet varer i én time. Det er mulig å delta som enkeltperson eller som lag, og man velger selv om man ønsker å løpe så fort man kan, gå eller gjøre noe kreativt som for eksempel å hinke hele veien. Det vil være åpen kiosk under arrangementet, og vi deler ut en rekke fine premier for både god innsats og innsamlede penger!

Deltakerne skal på forhånd skaffe seg sponsorer som støtter deg med en avtalt sum per runde du løper, eller en fast sum for deltakelse i løpet uavhengig av antall runder. Sponsorer kan være familie, venner, kollegaer eller bedrifter - her er det kun fantasien som setter grenser! Sponsorer overfører sitt beløp til deltakeren, som videre overfører samlet beløp til oss.

Sponsorlapper med betalingsinformasjon og sponsoravtaler får du ved å sende din påmelding til ukehjelpa@ukaiaas.no, eller ved påmelding på start kl. 13 den aktuelle dagen.

LINK Arkitektur sponser årets UKEinnsamlingsløp med 5000kr!