Konfettifest med Staysman og Lazz

Foto: Bendik Hassel

Foto: Bendik Hassel

Journalist: Eivind Handegard

Festsalen lever opp til navnet når Staysman og Lazz inntar scenen

Hele affæren starter med at det kommer en DJ på scenen. Han fyrer på med noen friske live-mikser. Låter fra en rekke sjangere som i teorien skal avstøte hverandre som olje og vann, presterer han å kombinere på de mest kreative måter. Når karene entrer scenen bryter publikum ut i et alkohol-indusert brøl. Staysman starter med å bygge opp stemningen før de kommer i gang med låta «20 kilo ekstra». Staysman og Lazz har publikum i sin hule hånd helt fra første stund, og med klassikere som «Kaptein Morgan» synger folk med så godt de kan.

Foto: Bendik Hassel

Foto: Bendik Hassel

På magisk vis greier Lazz å lure inn gitarshredding der han kan, både i og innimellom låter. Likevel blir det ikke for mye av det gode. Det blir faktisk et riktig så trivelig øyeblikk når Lazz drar frem den akustiske gitaren for å fyre løs med allsangen. Når han har fått trallingen ut av systemet fortsetter festen med samme momentum som en Volvo med bremser som ikke er EU-godkjente for tredje år på rad.

Foto: Bendik Hassel

Foto: Bendik Hassel

Brått er konserten nesten ferdig og de avslutter med «En godt stekt pizza». På dette tidspunktet innser jeg hvor sulten jeg egentlig er, og hvor fort konserten har gått. Videre bærer det til Johannes for å nyte en siste UKEburger for i år.