5 kjappe om UKA 2018!

Journalist: Kristin Bergo
Foto: Jora Singh Randhawa

Høstens vakreste eventyr er dessverre straks over for denne gang. UKEbloggen tok seg en tur på Samfunnet etter Highasakite, for å høre hvordan studentene synes UKA i Ås har vært.

1.       Har du vært med på mange arrangementer under UKA i Ås? Hvilke?

2.       Hva synes du har vært UKAs høydepunkt?

3.       Hva gikk du glipp av som du skulle ønske du fikk med deg?

4.       Hva eller hvem håper du kommer på UKA i Ås 2020?

5.       Forklar UKA i Ås med tre ord.

Malin Sandneseng, 22 

Malin Sandneseng (int. nr 1) (1).jpg

1.       Jeg var på Cezinando i går. Og DeLillos. Var jo på hele korhelga.

2.       Definitivt Highasakite. Det var helt magisk stemning! Jeg ønska at de skulle komme i 2016, men så gjorde de ikke det, og det var så trist! Å se dem i dag var rett og slett balsam for sjela.

3.       Jeg skulle ønske jeg fikk med meg mer Cezinando. Kvelden er litt svart, hehe. Det er noen hull her og der, og jeg skulle gjerne ha huska litt mer. Jo, også skulle jeg gjerne ha vært på studentpremieren, men da var jeg i Krakow.

4.       Jeg ønsker meg Highasakite igjen! Blir ikke nok av dem. Jo også ønsker jeg meg selv, fordi jeg ikke studerer her lenger da, så ønsker å komme selv og være med på UKA.

5.       Vennskap, fest og tirsdagsfylla. Nei, hahaha, mener selvsagt mandagsfylla!

Ida og Eirik (nr 2).jpg

Ida Elise, «22, nei vent, 24 år. Må vi ha med etternavn? Du kan ta med Elise, men det får holde» og Eirik, 26

1.       Ida: Ølfest, Cezinando, Urpremiere, hva mer er det som har skjedd egentlig? (Ida må bla opp i appen for å sjekke). Jo, den låvefesten med Sie Gubba og Trang fødsel! Der var vi begge to. 

Eirik: Jeg så ikke Cezinando da, for jeg var ute i teltet og kjøpte pølse.

Ida: Også var jeg med på 3000 meter øl i gutteklassen. Det er jeg veldig fornøyd med! Måtte løpe rett oppi skogen og spy etter løpet da.

2.       Ida: Urpremieren! Revyen var veldig bra, og den var veldig politisk. Det kan jo være kjedelig hvis du ikke er så oppdatert og ikke skjønner vitsene da. Men jeg skjønte det.

3.       Eirik: Jeg fikk ikke sett revyen, så den skulle jeg ønske at jeg så.

Ida: Tinefrokosten! Der fikk man mat mens man var på forelesning. Det kan jeg like.

4.       Ida: Hvis jeg kan ønske meg hvem som helst til neste UKA håper jeg på Post Malone.

Eirik: DDE hadde vært kult!

5.       Hektisk, innholdsrik, promille


Ragnhild Kirkhus, 21 og Ragnhild Rudshagen, 21

Ragnhild x 2. Nr 3.jpg

1.       Ragnhild K: Vi har vært med på så mye! Studentpremiere, Highasakite, DeLillos og Cezinando. Jo, og 3000 meter øl. Det var sååå gøy! Jeg var også med på korhelg.

2.       Ragnhild K: Korhelg! Det var bare en helt egen stemning, og alle som var med hadde det sykt fett sammen! Jo, og Cezinando!

Ragnhild R: Det må ha vært Highasakite i kveld. Det er mitt yndlingsband, og de er bare så sykt flinke og musikalske. Det var rett og slett et must å få med seg dem.

3.       Vi skulle kanskje vært med på flere aktiviteter, men vi vil ikke henge etter på skolen. Mye av det som er på dagtid kræsjer med forelesninger, og vi har ikke hatt tid. Men det er veldig bra at det skjer andre ting enn konserter.

Ragnhild K: Hva var det som skjedde på onsdag? UKEauksjon! Det skulle jeg gjerne fått med meg, men da var jeg på jobb i NGA-baren.

4.       Ragnhild K: Jeg ønsker meg Thomas Dybdahl og Hjerteslag fra Bergen. De er elsk! Også synes jeg spritsløyfa er skikkelig bra, og håper den er like kul neste UKA!

5.       Musikk og drikk. Det rimer jo nesten! Også glede, det kommer i tillegg.

Eirik Sønstevold, 22

Ragnhild x 2. Nr 3 (1).jpg

1.       Revy. Revyband for å presisere. Jeg har vært på mest konserter, men også korhelg. Jeg var på blant annet Justad, Sie Gubba, DeLillos, Higasaskite og Cezinando.

2.       Sondre Justad! Det var jævlig kult lysshow og han var bare så energisk. Komboen av at han ga så mye av seg selv og lysshowet gjorde konserten til UKAs høydepunkt. I tillegg til revyen da seff.

3.       Jeg skulle ha vært med på mer dagsarrangementer, for UKA er jo ikke bare konserter. Men jeg kommer ikke på noen konkrete arrangementer jeg burde vært på.

4.       Jeg håper det kommer en ny, ukjent artist som blir jævlig stor. Sånn som Cezinando, som stod i Halvors sist UKA. Det var ikke så mange på den konserten, også er han første utsolgte konsert denne gangen.

5.       Det er jo veldig lett å si måneden, året, livet. Men det blir litt for klisjè føler jeg. Det får bli konsert og revy. Har lyst til å si alkohol og, men ja.

 

Synnøve Sørvåg Slåtsveen nr 5.jpg

Synnøve Sørvåg Slåtsveen, 21

1.       Oj, veldig mye! Jeg har vært på alle konsertene! Jeg jobba på noen av dem da.

2.       Broiler var veldig bra, og Higasakite! Og DeLillos da. Nei, haha, jeg klarer ikke velge. Jo, tror det må bli DeLillos fordi alle sang med og det var så god stemning. Skikkelig god S!

3.       Skulle gjerne ha fått med meg UKEquizen fordi jeg elsker quiz. Men jeg spiller fotball og bruker veldig mye tid på trening, så da fikk jeg ikke vært med på det.

4.       Skulle gjerne hatt en skikkelig god headliner som solgte ut. Nå var jo Highasakite headliner, men det var Cezinando som tok alle billettene. Jeg vil gjerne at Kygo skal komme, men han er altfor stor tror jeg. Jeg jobber med booking på samfunnet, så derfor tror jeg kanskje ikke det går. Men hadde den fyren kommet hadde jeg klikka! Jeg skulle gjerne også sett Postgirobygget.

5.       Fest, god stemning, god stemning og god kok.