Trangt i festsalen med Trang fødsel

Trang fødsel leverer en solid konsertopplevelse til en fullstappet Festsalen.

Idet dørene åpner fosser det inn forventningsfulle sjeler i søken på en musikalsk nostalgireise. Folk hadde nemlig stått i kø for å komme inn i salen. Heldigvis må man ikke vente lenge før Trang fødsel entrer scenen. I likhet med publikum er også de klar for at konserten skal starte. De innleder entusiastisk med den nyeste singelen «Jeg er faen meg det beste som har skjedd deg». Allsangen kommer momentant og det utvikler seg fort menneskeskapt lokal oppvarming innenfor de fire veggene. Den gode stemningen vedvarer ut kvelden. Gjennom konserten bidrar de med en solid musikalsk opplevelse, og noen skøyerstreker fra en tid til en annen. Et humoristisk høydepunkt er når de bestemmer seg for å sette i stand et karokeshow hvor de forskjellige bandmedlemmene og publikum prøver seg på å synge ulike sanger over en akkordprogresjon som gjentas flere ganger. Etter at karokeshowet er unnagjort durer gutta videre. Det er tydelig at de koser seg mens de spiller, noe som smitter over på publikum. Stemningen er på topp, og til tross for at det bare er oktober får jeg litt Love Actually-vibber (Jeg skylder på Rema 1000, som allerede har startet salg av julebrus). Folk danser og er fornøyde. Finalen til konserten er selvfølgelig landeplagen Kursiv, som setter strek for hele kvelden. Salen tømmer seg like fort som den fylte seg, men idet jeg drar ut i den friske høstluften er jeg fortsatt fylt med gode inntrykk.

Foto: Emma Andrea Sørensen

Foto: Emma Andrea Sørensen