IMG_8777.jpg

SmakÅs og UKEmarked

10:00 - 16:00 Sted: Sentrum, Studentsamfunnet, Meierikrysset og Vitenparken

SmakÅs

Lørdag 13. oktober er det klart for det tradisjonsrike UKEmarkedet. Denne dagen finner mat- og teknologifestivalen SmakÅs sted. Det hele strekker seg fra Ås stasjon gjennom studentsamfunnet og videre til Vitenparken. Langs hele denne løypa blir det aktiviteter, deilige smaksopplevelser, konkurranser, underholdning, salg av lokalmat og lek og moro for store og små. UKEmarkedet er en av de eldste tradisjonene til UKA og vi lover skikkelig markedsstemning! Vi oppfordrer alle til å bidra på bruktmarkedet, enten med egen stand eller som besøkende.

UKEmarked

Trenger du en ny UKEoutfit? Langt å gå til butikken, eller har du ikke tid til å dra til Oslo?

På UKEmarkedet lørdag 13.10 kl 10.00 blir det bruktmarked. Her inviterer vi deg og vennene dine til å komme og selge det du ønsker enten det er nytt eller gammelt, eller om du bare vil komme for å finne noen skjulte skatter. Samle vennegjengen, kollektivet, foreningen eller kom alene og sett opp en liten stand/bord eller stativ med det du ønsker skal få et nytt hjem. Bra for miljøet, bra for lommeboken.

Påmelding sendes til aktivitetdag@ukaiaas.no.

Du kan også komme å levere klær til UKA sin stand samme dag dersom du vil bli kvitt noe, og inntektene går til UKEhjelpa <3

Frist for påmelding innen Fredag 12.10 kl 18.00.

Internasjonal matfestival

Samtidig vil UKA i samarbeid med ISU arrangere den internasjonale matfestivalen utenfor Aud. Max. Dette gir deg en ypperlig mulighet til å bli kjent med andre kulturer og smake matretter du ikke visste fantes. Og det beste av alt? Det er helt gratis!

Ta gjerne kontakt dersom det er noe du ønsker å bidra med!