Markedsføring

Ledige stillinger


NK Presse

Som NK presse vil du ha ansvar for å kontakte ulike mediehus i det ganske land. Du jobber tett sammen med markedsføringsassistent for å klekke ut gode ideer for å sørge for at UKA i Ås får mediedekning lokalt, regionalt og nasjonalt. Er du en person som ikke nøler å ringe ukjente, og har en god dose standhaftighet? Har du en egenskap for å tenke utenfor boksen og finne på gode løsninger? Da bør du søke presse NK! 

Ledige stillinger: 1

Kontakt Martin Reigstad markedsforingsassistent@ukaiaas.no


Fotograf/
videograf

Liker du å fange utrolige øyeblikk gjennom kameralinsa? Har du lyst til å være med å forevige UKA 2018? Da bør du søke som film/fotofunksjonær. Du trenger ikke eget kamera, dette har vi. Du vil få opplæring, oppfølging og tilbakemeldinger underveis, så du trenger ikke være proff for å jobbe som videograf/fotograf. Forkunnskaper er ønskelig, men ikke ett krav. Send inn en søknad med hvorfor du bør få plass, og husk å presisere om du vil jobbe med film eller foto.

Ledige stillinger: 15

Kontakt Bendik Hassel foto@ukaiaas.no


Retusjeringsfunksjonær

Fotokomiteen søker fire funksjonærer til å utføre retusjering av bildene som blir tatt i løpet av UKA. Stillingen gir mye frihet, slik at du i stor grad kan bestemme når du vil jobbe. Forkunnskaper er ønskelig og helst god kjennskap til Adobe programvare. Komiteen stiller med PC og lisens. Det vil bli opplæring i hvordan bildene skal redigeres. Utvikle retusjeringsferdighetene dine, få funkisgoder og sist men ikke minst; vær med å forevige UKA 2018!

Ledige stillinger: 4

Kontakt Bendik Hassel foto@ukaiaas.no