Vi er stolte av å ha med oss Multiconsult som revypartner for 2 året på rad.

Les mer!

Som festivalens kjæreste følgesvenn, hjertesten og åpningsnummer, er UKErevyen en av UKA i Ås´ eldste tradisjoner. UKErevyen er en revy med lange og stolte tradisjoner, og i oktober viser vi deg UKErevy nummer 48. i rekken, hvor den første fant sted i 1924. Revyen har vært grunnpilaren i UKA i Ås siden 1924, og er et av kulturfestivalens høydepunkt. Revyen er også den viktigste møteplassen mellom Follos befolkning og studentmiljøet. Fordi Åsstudentens revytradisjoner kan føres tilbake til 1894, og fordi det skulle bli UKErevyen i 1924 som skulle bli den økonomiske pilaren til UKA i Ås, er det ikke overraskende at UKErevyen har fått en spesiell plass i denne kulturfestivalen.

Årets UKErevy har fått navnet Livredd!, men er ingen thriller, ei er den en folkeopplysende moralpolitipresentasjon om hvordan vi egentlig burde leve. UKErevyen i år har tatt opp det vi kan være livredde for, og setter dem forhåpentligvis inn i et perspektiv som gir deg en helaften med latter og glede. Kanskje kan årets UKErevy være en påminnelse om at hvis man tenker på at man burde, skulle eller ville er vi alle på god vei. Enkelte ting er simpelthen ute av vår kontroll, og da kan man heller trøste seg med at å gjøre litt er bedre enn ingenting.

Som UKA i Ås´ eldste tradisjon har UKErevyen i over 90 år hatt gleden av å pryde UKA i Ås´ plakat og program, og hver gang lagd på den gamle gode måten – fra bunnen av. I løpet av halvannet år har revygjengen vokst – i størrelse, på hverandre og som apparat for å sette sammen en forestilling som gjør at det en revy skal gjøre. Vi vil glede, underholde og imponere. Ikke desto mindre vil vi provosere, parodiere, røre og vekke. For det er det en revy skal gjøre og være – den skal si akkurat det den mener, ærlig og usensurert.

Som åpningsfyrverkeri, som en gammel tradisjon og som en samfunnskritikker skal UKErevyen 2016 bli bedre enn vi noen gang har sett for oss. Vi skal løfte tak, vi skal reise hår på armer og vi skal få all slags tårer til å trille fra kinn i Aud.Max´ tettpakkede sal. Vi stiller tøffe krav til oss selv, og vi setter lista høyt og skrur forventningene opp, fordi vi hovedsakelig vil vise dere noe dere aldri har sett før. Hvordan skal vi klare å redde oss selv og en verden vi er livredde for? Revyblokka har innsett at det nytter ikke å sitte stille og holde kjeft lenger, og reiser seg med et team av selvutnevnte superhelter med helt vanlige evner. Ta med deg en klype salt, tålmodighet og godt trente lattermuskler inn i Aud.Max for å se at det er lov til å være livredd, men det er også lov til å le (kanskje litt av deg selv). For revyblokkas superheltkraft er ærlighet og mot, og vi er mest redd for tomme stoler. Hva er du redd for? Og enda viktigere – hva er din superheltkraft? Revyen går av stabelen i Aud.Max i hele oktober, og vi gleder oss til å høre deg eksplodere i latterbrøl!