Servering

Ledige stillinger


Trivsel

 

Et smil kan være nok til å lyse opp dagen for andre. Hvis du er en person som liker å spre glede, er trivsel midt i blinken for deg. Som trivselsfunksjonær er du en del av gjengen som skal sørge for at alle som bidrar får en trivelig opplevelse. Vi er der for andre funksjonærer, serverer mat og drikke og tilbyr et samlingssted i Trivselssentralen. Bli med å spre glede til alle som jobber under UKA i Ås!

Ledige stillinger: 14

Kontakt Erik Armand Iversen trivsel@ukaiaas.no


UKEgrill

Setter du pris på smilene til overlykkelige mennesker som får fylle sine tomme mager med fantastisk mat? Da er UKEgrillen noe for deg! Som funksjonær for UKEgrillen får du et utmerket innblikk i det nydelige og sprudlende studentlivet i Ås, med mange fine sosiale interaksjoner, og en fantastisk mulighet til å knytte nye bekjentskap! Som funksjonær under UKEgrillen får du jobbe med salg og leveranse av den formidable maten kjøkken leverer ut til våre herlige gjester. Alle våre gjester kommer til å elske deg for den innsatsen du gjør, samtidig som denne stillingen alltid byr på noe nytt – ingen dager er like! 

Ledige stillinger: 19

Kontakt Ulrik Samdahl Melhuus ukagrill@ukaiaas.no


NK UKEgrillen

Er du tidligere statsleder, konsernsjef, befal eller bare glad i å ha kontroll er denne stillingen akkurat det DU vil ha! Vi trenger deg fordi du har en fantastisk evne til å holde orden og burgeren varm i stressende situasjoner, samt frydes med tanken av at nettopp ditt arbeid er med på å forme UKA i Ås 2018! Som NK UKEgrillen får du jobbe med organisering av UKEgrillens servering- og leveranse system, god oversikt over hva som skjer hver festkveld, bygge kjennskap til Samfunnet i Ås og de fantastiske personene det innebærer, og sist men ikke minst får du får brukt din stemme når vi går inn bak kulissene for å sette opp meny og designe til UKEgrillen!

Ledige stillinger: 2

Kontakt Ulrik Samdahl Melhuus ukagrill@ukaiaas.no


NK Bar

Vil du ha litt ekstra ansvar under UKA, og liker en utfordring? Vi trenger noen som tør å ta styringen, og som holder hodet kaldt i stressende situasjoner. Som NK bar vil du være sjef for barene under festkvelder, og du vil ha ansvar for at bardriften går som den skal. Er du klar for å gi jernet under UKA? Søk NK bar!

Ledige stillinger: 8

Kontakt Pelle Mikkelsen barpersonal@ukaiaas.no


Barfunksjonær

Er du sosial og liker å være der det skjer? Elsker du Bodegaen? Vi trenger funksjonærer til å stå i barene under UKA. I år vil vi videreføre Sprudleria fra UKA i Ås 2016, samt utvikle nye og spennende barkonsepter, som vi ønsker at DU skal være en del av! Vi ønsker dere som er utadvendte, åpne og som ikke er redd for å ta i et tak!

Ledige stillinger: 50

Kontakt Pelle Mikkelsen barpersonal@ukaiaas.no


NK lager

Er du en strukturert og ansvarlig person? Da trenger vi din hjelp til å ha oversikt over selve livskraften til UKA i Ås – alkoholen! Spritsløyfa vil bestå av mange ulike barer med varierende varesortimenter. Du vil blant annet ha ansvar for utlevering av varer til de forskjellige barene, samt å redistribuere alkohol når kvelden er slutt. Dette er et viktig ansvar, og er essensielt for at hver kveld under UKA går som den skal. Søk NK lager i dag!

Ledige stillinger: 3

Kontakt Oskar Føyn Kielland barteknisk@ukaiaas.no


Lager

Ønsker du å bidra til at UKA i Ås går på skinner? Da trenger vi deg til et svært viktig arbeid, nemlig å sørge for at det ikke går en sjel uten tilgang på øl, vin eller sprit i UKEparadiset! Som lagerfunksjonær vil du ha ansvar for å supplere de mange forskjellige barene i spritsløyfa under festkveldene, og å hjelpe til med å holde orden på UKElageret. Du vil være et gledelig syn for stressede barfunksjonærer som har gått tomme for alt fra vodka til sugerør. Søk lagerfunksjonær, og bli en av de viktigste bærebjelkene for både miniUKA og UKA i Ås!

Ledige stillinger: 12

Kontakt Oskar Føyn Kielland barteknisk@ukaiaas.no


NK stormiddag

Vil du sette dit eget preg på UKA i Ås 2018? Er du serviceinnstilt, ansvarsfull og trives i et hektisk miljø? Som NK stormiddag har du ansvar for gjennomføringen og planleggingen av de store middagene under UKA i Ås. Ønsker du nye utfordringer, og oppleve UKA gjennom en skikkelig sosial gruppe er det bare en ting å gjøre: søk NK stormiddag

Ledige stillinger: 2

Kontakt Julie Næss Mikalsen stomiddag@ukaiaas.no


Servitør

Er du serviceinnstilt, ansvarsfull og trives i et hektisk miljø? Som servitør arbeider du i hovedsak utenom de store arrangementene og det vil derfor være nok av muligheter for å nyte UKA i Ås. Har du lyst til å sørge for at UKAs gjester får et fantastisk måltid og rikelig med drikke, da er dette den riktige stillingen for deg. 

Ledige stillinger: 24

Kontakt Julie Næss Mikalsen stomiddag@ukaiaas.no


VIP-funksjonær

Har du lyst på en helg med moro? Er du en person som liker å ta litt ansvar og ikke er redd for å heve stemmen? Er du strukturert og lojal? Søk VIP-funksjonær! Du får følge VIPene gjennom hele helgen og passe på at de er på rett sted til rett tid. Vi vil helst at du er over 20 år, slik at du kommer inn i Spritsløyfa. 

Ledige stillinger: 6

Kontakt Camilla Marie Engen gjeste@ukaiaas.no


NK Kjøkken

Har du en sjefskokk i magen? Klarer du å holde hodet kaldt i stressende situasjoner? Liker du å ha ansvar og ta styringen? Ta bør du søke NK Kjøkken! Du vil da jobbe tett sammen med kjøkkensjefen for å sørge for at ingen går sultne under UKA, være sjef på kjøkkenet under festkvelder og ha ansvar for at matserveringen går som smurt. 

Ledige stillinger: 5

Kontakt Fimke Frederika Pijfers kjokken@ukaiaas.no


Kjøkken

Liker du å lage mat? Klarer du å levere på topp selv når det er hektisk? Da trenger vi DEG som kjøkkenfunksjonær! Du får da være med og jobbe på et storkjøkken og tilberede maten som selges under UKA. Søk kjøkkenfunksjonær hvis du ønsker en hyggelig og spennende stilling som sørger for at tiden flyr når du er på jobb.

Ledige stillinger: 37

Kontakt Fimke Frederika Pijfers kjokken@ukaiaas.no