Serveringsblokka sørger for vått og tørt til gjestene under UKA, og består av komiter for bar, UKAgrill'n, kjøkken og stormiddag, og ikke minst trivsel. Blokka ledes av serveringssjefen, Beate Beheim.

Ta en titt på de spennende funksjonærstillingene under!

Beate Beheim.jpg

NK UKEgrillen
UKEgrillen trenger NKer som kan være et mellomledd, ha oversikt og koordinere UKEgrillens utsalgssteder med først og fremst kjøkkenet. Om du trives med å lede en gjeng på jobb, er strukturert og god til å samarbeide med andre, søk NK UKEgrillen! 
Kontakt: Hanna Foss Sahmi, ukegrillen@ukaiaas.no 

UKEgrillfunksjonær
Som UKEgrillfunksjonær vil du være med på å mette sultne mager ved å selge mat fra blant annet UKEgrillen i Johannes. UKEgrillen søker deg som liker å samarbeide om arbeidsoppgavene. Vil du være med på å spre glede ved å selge mat under festivalen? Ikke nøl med å søke UKEgrillfunksjonær for en hyggelig og sosial stilling! 
Kontakt: Hanna Foss Sahmi, ukegrillen@ukaiaas.no 

 

Restaurantfunksjonær
Som restaurantfunksjonær lager du og serverer enkel mat. Dette er en varierende funksjonærstilling der du får prøvd deg både på storkjøkken og som servitør. Du er aktiv og sosial gjennom hele vakten noe som fører til at tiden går fort. Denne stillingen passer perfekt for deg som ønsker å jobbe utenom festkvelder. Er du positiv og vil være med på å mette sultne mager, meld deg som restaurantfunksjonær!
Kontakt: Håkon Moldestad: stormiddag@ukaiaas.no
Kontakt: Emilia E. Bjånes: kjokken@ukaiaas.no

Kjøkkenfunksjonær
Trives du på kjøkkenet? Klarer du å levere på topp selv når det er hektisk? Da trenger vi DEG som kjøkkenfunksjonær! Du får være med å jobbe på et storkjøkken og tilberede mat som selges under UKA. Bli med på laget som skal sørge for at ingen skal gå sulten under UKA i Ås 2016! 
Kontakt: Emilia E. Bjånes, kjokken@ukaiaas.no 

 

Stormiddagfunksjonær
Er du initiativrik, pålitelig og strukturert? Da håper jeg du søker denne stillingen! Som stormiddagfunksjonær vil arbeidsoppgavene i stor grad dreie seg om å gjøre klar til de store middagene som arrangeres, servere og rydde etter disse. Opplæring i hvordan man serverer vil bli gitt. Høres dette ut som noe for deg?
Kontakt: Håkon Moldestad, stormiddag@ukaiaas.no

NK Stormiddag
Er du pliktoppfyllende, liker å ta i et tak og er en person som holder hodet kaldt under stress? Da håper jeg du søker stillingen som NK Ur. Ur-middagen er en middag for omlag 800 personer. Som NK vil du sammen med stormiddagsjefen ha det overordende ansvaret for at kvelden skal gå knirkefritt for både funksjonærer og gjester.
Kontakt: Håkon Moldestad, stormiddag@ukaiaas.no