Salg

Ledige funksjonærstillinger


Snekker

Er du praktisk anlagt, eller har litt snekkererfaring fra før er dette jobben for deg. Som snekkerfunksjonær skal du snekre diverse innretninger til UKA i Ås. Dette er også en sosial jobb, da man gjerne jobber 3-4 stk. sammen. Det meste av jobben er ferdig før UKA starter, så du har fri til å gjøre hva du vil under UKA.

Ledige stillinger: 19

Kontakt Ole-Andreas Stigsrud snekker@ukaiaas.no


Hus

Ønsker du en varierende jobb, med hovedsakelig praktisk arbeid (vaktmestertjenester) er dette stillingen for deg! I denne jobben bistår du hussjefen i det arbeidet som trengs for å gjennomføre UKA i Ås 2018. Dette er alt fra stilasbygging til å skiftning av lyspærer.

Ledige stillinger: 1

Kontakt Hans Martin Olsen-Torp hus@ukaiaas.no


Husdesign

Liker du å være kreativ, og er du interessert i design, interiør og dekor? Da er husdesign noe for deg! Søk som funksjonær dersom du ønsker å bidra til at Samfunnet skinner under UKA i Ås. Som husdesignfunksjonær kreves mye jobbing på forhånd, men til gjengjeld får du fri under hele UKA. Det betyr at du kan nyte alt av konserter og arrangementer slik du ønsker! 

 Ledige stillinger: 8

Kontakt Kristine Heggheim husdesign@ukaiaas.no


Billett- og effekt

Liker du å se hvem som kommer og går? Da er billett- og effektfunkis noe for deg! Her får du både kveld- og dagvakter, med billettskanning på kvelden, eller salg av billetter og effekter på dagtid. 

Ledige stillinger: 20

Kontakt Rebecca Seim Brekke billetteffekt@ukaiaas.no


NK Billett og effekt

Kan du tenke deg ansvar for billett- og effektsalg? Som NK billett og effekt jobber du sammen med komitesjef og funksjonærer. Du får lederansvar og sørger for at alle får en god opplevelse når de skal kjøpe billetter og effekter. Vi søker en omgjengelig og strukturert person.

Ledige stillinger: 3

Kontakt Rebecca Seim Brekke billetteffekt@ukaiaas.no


Transportfunksjonær

Er du glad i å kjøre bil, gira på å møte artister og selvstendig, er dette stillingen for deg! Som transportfunksjonær vil du hente og transportere artister og utstyr fra Gardemoen til Ås, i tillegg til andre transportoppgaver tilknyttet UKA. For å søke stillingen kreves det førerkort klasse B, men man trenger ikke å disponere egen bil.

Ledige stillinger: 33

Kontakt Markus Markussen transport@uikaiaas.no