Back to All Events

Hvitmalt Gjerde, The Modern Times og Vidar Villa

  • Samfunnet i Ås, Festsalen (map)

Etter et flertalls femmere og seksere på terningen for albumet «Våken» fikk Hvitmalt Gjerde nylig en velfortjent Spellemannsnominasjon i kategorien indie. I januar i år avslørte bandet at de gir seg og konserten under UKA i Ås blir en av siste mulighetene for å se et av Norges beste liveband!

The Modern Times fra Tromsø slapp i 2017 det kritikerroste albumet «This Is The Modern Times».  Bandet kommer som et friskt pust med sin skranglete indierock/pop/punk med Magnus Vold Jensens særegne vokal i front som kler de humoristiske tekstene med fortvilende undertone godt, og med sin energiske og jordnære spilleglede gjør dette The Modern Times til et av de mest spennende bandene i Norge for tiden.

Vidar Villa er en 28 år gammel artist fra Lillestrøm. Han fikk platekontrakt som ukjent musiker med indie-label etter å ha spilt en av sine morsomme viser på fest. Gjennombruddet kom i 2017 med 20 millioner streams på 8 måneder, uten drahjelp fra radiokanaler eller medieoppslag. Vidar Villa har nå 575 000 månedlige lyttere på Spotify, og rundet nylig 1 millioner avspillinger på YouTube. Forsommeren 2017 lå «One Night Stand» i 8 uker som den nest mest spilte norske låten på VG-lista og Spotify.

Vidar Villa er kjent som en folkelig artist med fengende organisk musikk og humoristiske tekster. Han turnerer nå landet rundt til fulle hus med bandet sitt. Høsten 2017 kommer nytt singelslipp og våren 2018 planlegges mulig deltagelse i Melodi Grand Prix!

Kjøp billett her!