PRAKTISK INFORMASJON

BILLETTER - LinTICKET

UKA i Ås bruker LinTicket for forhåndssalg av billetter. 

LinTicket er et web-basert system som håndterer billetter, betaling, booking event og ressurser. Det er Norges enkleste billettsystem og tilbyr gode løsninger for kjøp av billetter. 

Du kan laste ned LinTicket appen og kjøpe billetter der, eller gå inn på linticket.no. Når du kjøper billetter via LinTicket kan du velge ulike betalingsløsninger. Du kan velge å betale med SMS, kort, faktura, VIPPS eller mCash. Det er trygt og veldig enkelt! Du får billetten tilsendt på mail etter kjøp og vi anbefaler å skrive ut billetten i papirform. Du kan også scanne billetten på en smarttelefon. Hvis du har bruker på LinTicket logger du deg enkelt inn ved kjøp av billetter. Du kan også kjøpe billett uten bruker. Det er enkel veiledning for kjøp av billetter både på nett og på smarttelefon. Kjøpte billetter til UKA i Ås refunderes ikke. 

LinTicket sine vilkår for billettkjøp kan du lese mer om her: http://www.linticket.no/page/no/conditions

Det er også muligheter for å kjøpe billetter under båndpåsetting på Studentsamfunnet og ved inngangen på kvelden, så lenge det er billetter igjen. 

En billett du har printet ut selv er ikke personlig. Denne kan brukes av en annen person, selv om det står ditt navn på, derfor må du passe godt på billetten din. Alle typer billetter må byttes inn i armbånd. En funksjonærsbillett kan ikke benyttes av en som ikke er godkjent funksjonær. Hver billett kan kun brukes én gang. QR-koden blir scannet av personalet og du får da byttet den ut med et armbånd som skal være festet til armen. Armbånd som ikke er festet til armen gjelder ikke som adgangstegn. I det du har festet armbåndet, er dette regnet som personlig og kan ikke deles med andre.

BÅNDPÅSETTING

For å komme inn på huset må du bytte inn billetten din i et armbånd. Du kan bytte billetten din i armbånd på forhånd, eller når du kommer på konserten på kvelden. Dette vil skje ved inngangen til Aud.Max. Det lønner seg å bytte billetten til armbånd før dørene åpner på kvelden, da det vil bli mindre kø for de som allerede har armbånd ved inngang. Det blir forskjellige bånd til forskjellige konserter, så du må bytte billetten din i armbånd for hver konsert.

Tider for båndpåsetting:

 • Torsdag 6.okt: 12.15-14.00
 • Lørdag 8.okt: 14.00-16.00
 • Onsdag 12.okt: 12.15-14.00
 • Fredag 14.okt: 12.15-15.00
 • Lørdag 15.okt: 14.00-16.00
 • Mandag 17.okt: 12.15-14.00
 • Onsdag 19.okt: 12.15-14.00
 • Fredag 21.okt: 12.15-15.00
 • Lørdag 22.okt: 14.00-16.00
 • Mandag 24.okt: 12.15-14.00
 • Onsdag 26.okt: 12.15-14.00
 • Fredag 28.okt: 14.00-16.00 (etter 3000 m øl)
 • Lørdag 29.okt: 14.00-16.00

ALDERSGRENSE

Det er 18 års aldersgrense på konsertene. Du må alltid ha med gyldig legitimasjon som fremvises i døra. HUSK: Om du ser gammel nok ut, må du uansett ha med legitimasjon da det er strenge regler for dette på huset. Om du er under 18 år og ønsker å få med deg en konsert, kan du ha med en verge. Vergen må være over 25 år og kan ikke være påvirket av alkohol. Begge to må fremvise legitimasjon i døra. Andre steder på huset vil ha 20 års aldersgrense, men det er ikke der konsertene er.  Se lenger ned på siden for mer informasjon om dette.

Ved Samfunnet i Ås og under UKA i Ås opererer vi med legitimasjonsplikt. Dette innebærer at alle vil bli spurt om leg! Vi lemper dog noe på reglene i døra, og sier at dersom du er helt sikker på at enhver vil se at du er over 30 år gammel vil du slippe å vise legitimasjon her. Det lønner seg allikevel å ta leg'et sitt med seg til UKA, for i UKAs mest attraktive gang – Spritsløyfa, hvor det er servering av sterk alkohol, gjelder legitimasjonsplikt for alle. 

Grunnen til at vi legger oss på en såpass streng legitimasjonslinje er enkel: UKA i Ås drives på frivillig basis, og dette innebærer at vi har uerfarne folk i døra. For å gjøre deres jobb enklest mulig, og dermed din kveld minst mulig køpreget, vil vi eliminere kranglinga i spritsløyfeinngangen fra de som vi ikke er sikre på om er gamle nok. Det føles kanskje unødvendig å vise legitimasjon når du har passert både 30 og 40 år, men på den andre siden – hvor mange andre på din alder kan stille på jobb på mandag og si; ”Jeg måtte vise leg i helga!” ?


VERGE

Det er fullt mulig å ta med seg barn og ungdom under 18 år på konsert eller revy hos UKA i Ås. En voksen på over 25 år kan være ansvarlig for to mindreårige. 

Vi har egne vergeskjemaer som må fylles ut når dere kommer, så ved legitimasjonssjekk i døren ber vi om at dere får vaktene til å tilkalle daghavende som vil komme ned å møte dere. Dere blir så tatt med til kontoret vårt hvor vergeskjema fylles ut, og det deles ut verge- og under 18-skilt som dere skal ha rundt halsen under konserten. Kontakt oss på uka@ukaiaas.no for å få skjemaet tilsendt på forhånd.
Det er veldig viktig at alle har med seg legitimasjon da alle sjekkes i dørene, og vergens legitimasjon kopieres inn i skjemaet. Etter at konserten er over, ber vi om at verge og gjest under 18 forlater lokalet, og skiltene leveres tilbake i utgangen til vaktene der.


RULLESTOL

Det er fullt mulig å komme seg inn på konsertene på Samfunnet med rullestol, selv om bygget dessverre er lite egnet for dette.  For å komme seg til Aud.Max. og Festsalen må man bruke heis. Denne heisen må dagansvarlig hjelpe til med å bruke. Ledsageren til funksjonshemmede får gratis inngang. Billett til ledsager utstedes i døren. Hvis det er spørsmål rundt bruk av rullestol på Samfunnet under UKA, så kontakt uka@ukaiaas.no på forhånd for hjelp.


MEDIA / PRESSE

Forespørsel om akkreditering må sendes til presse@ukaiaas.no senest dagen før arrangementet. Denne må inneholde fullt navn og fødselsdato på den/de som ønsker akkreditering. Navn vil da bli satt opp i døra hvor akkreditering utdeles mot fremvisning av gyldig legitimasjon.

REISE

Slik kommer du deg til og fra UKA:

Med buss:
Under UKA vil det settes opp egne busser fra AudMax hver eneste fredag og lørdag. Det vil også gå en buss på mandag den 17.10 etter Galantis.  
Bussen vil stoppe i Ski, på Oslo S og Campus Adamstuen.
Pris: 100,- per person, billetter kan kjøpes i AudMaxinngangen.  
Tidspunkt:
Lørdag og fredag kl. 03.15
Mandag 17.10 kl. 02.15

Med tog: Fra Oslo til Ås går toget 18 over hver time, med linje L21 mot Moss.
Fra Ås til Oslo går toget ti på hver time, frem til kl 23.50. 


OVERNATTING

UKA i Ås samarbeider med Thon Hotel Ski om å tilby overnatting til tilbudspriser - kun kr 895,- pr natt for enkeltrom, og kr 1095,- for dobbeltrom.

Dette gjelder så langt det er ledige rom, og kun via bestilling her.


Vi samarbeider også med Saga Hotel Oslo og Saga Hotel Central i Oslo, og også her er det rabatterte priser. Bestilling må skje via telefon eller epost, og det må oppgis at oppholdet er i forbindelse med miniUKA eller UKA. 

For booking benyttes informasjonen under.


CASHLESS - BETALINGSLØSNING

UKA benytter som vanlig Cashless, slik at du som publikummer skal få handlet raskere og køene skal bli kortere.
For å kunne handle mat og drikke på Samfunnet må du benytte et Cashless-kort. Kortet er inkludert i Cashless tjenesten som du kjøper når du ankommer eller i forkant på www.cashless.no. Du kan fylle penger på kortet online eller på Samfunnet under UKA med ønsket beløp. Husk derfor å ta med bankkort for påfylling! Man vil få assistanse på Cashlessautomatene om ønskelig, og det vil også være en kasse hvor Cashlesskortene kan fylles på med kontanter.

Det vil ikke være minibank for kontantuttak på Samfunnet under UKEkonsertene og arrangementene i år, da vi bruker Cashlesskort over hele huset. Under Urpremieren vil det være mulig å betale med kort og kontanter. 

Pris
Cashless tjenesten koster 50,- og inkluderer et kort.

Påfylling av Cashless-kortet
Kortet kan fylles opp på egne automater ved å bruke bankkort, kredittkort eller kontanter. Du kan når du vil fylle på kortet eller sjekke saldo på disse automatene. 
1.  Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen
2.  Trykk på «Påfylling»
3.  Velg det beløpet du ønsker å fylle på
4.  Sett kortet ditt i bankterminalen
5.  Tast kode og «klar»
6.  Vent til Cashless kortet er fylt med valgte beløp før du fjerner kortet fra leseren. Dette tar noen få sekunder

Bruk av Cashless-kortet
Når du handler betaler du med Cashless-kortet. Transaksjonen tar kun et par sekunder og det er ingen transaksjonskostnader. Etter hvert kjøp kan du se restsaldo på kortet i displayet på kassen eller be om en kvittering. Ubrukt beløp på kortet kan du refundere tilbake til egen konto eller bruke på andre Cashless arrangement i 2016. Se arrangementskalender på www.cashless.no.

Refundering av ubrukt beløp på Cashless-kortet
Ubrukt beløp refunderes ved å hente ut en refunderingskvittering på de samme automatene hvor du fylte på kortet. Så husk å ta ut en refunderingskvittering! 
1. Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen.
2. Trykk på «Refusjon»
3. Ta med kvittering som skrives ut. Saldo på kortet vil da stå som «Kr 0»
4. Kvitteringen inneholder kortnummeret ditt og en refunderingskode som er tilknyttet DITT refusjonsbeløp – så ta godt vare på kvitteringen og kortet.
5. Registrer kortnummer og refunderingskode fra kvitteringen på www.cashless.no
    og refunder beløpet til ønsket konto.     
Finansdepartementet krever at alle refusjoner må foregå mellom to registrerte konti. Dette innebærer at man må opprette en bruker på www.cashless.no og registrere refunderingskoden for å tilbakeføre ubrukt beløp til egen konto.
Dersom du ikke har hentet ut en refunderingskvittering, gå inn på www.cashless.no og følg anvisningen for manuell refundering. Det er ingen tidsbegrensning for refundering! 

VIKTIG INFORMASJON:

Husk: Kortet er gyldig til og med 31.12.2016 og refunderingskvittering for ubrukt beløp MÅ hentes ut innen denne datoen! For refundering av kort som ikke lenger er gyldig MÅ kortet sendes inn for refundering. Se fullstendige avtalevilkår på www.cashless.no.


HITTEGODS

Hvis du har glemt eller mistet noe på Samfunnet etter en gøyal kveld, er det bare å komme og spørre etter det på Samfunnskontoret og/eller UKEkontoret dagen etter. Under UKA vil vi sitte i skranken i kontorlandskapet på Samfunnet.