Kommer stemmebåndet til å holde under hele UKA? Sannsynligvis ikke. Vi har nemlig toppet UKA med et av Norges mest allsangvennlige band på fredagen til avslutningshelga, nemlig Postgirobygget!

Det er nesten irriterende hvor mange av Postgirobyggets sanger man kan, det blir jo ikke tid til å gå på do engang! Et av Norges største og mest folkekjære band er klar Aud.Max, og de har uttrykt stort engasjement for å returnere til Ås-publikumet. De har hatt mange gode konsertopplevelser på Ås, men la oss gjøre UKA 2016 til den aller beste! Bli med å hedre Postgirobyggets 20års jubileum i Aud.Max denne kvelden og syng med på hitkavalkaden med «Idyll», «En solskinnsdag», «Tidløs», «Sløv uten dop», «Bohemen leve», ja vi nevner i fleng. Det skal bli en kveld i fyr og flamme, for nå er det siste krampetak med allsang og nostalgi, og ølet skal flyte til lyden av Postgirobygget!