Farida gjorde seg bemerket under årets by:larm, og har allerede klart å sjarmere både norsk og internasjonal musikkbransje. Hun blir beskrevet i norsk presse som Norges nye pophåp, og i forrige uke ble hun dratt fram av Nylon Magazine som en av norske popartister å følge med på.

Musikken hennes kan beskrives som en blanding av moderne soul og R&B, med en miks av melankoli. Det er mye som skjer rundt Farida om dagen, og hun har store ambisjoner. 23.oktober har du muligheten til å oppleve Farida i en sjeldent intim setting. Kom til Halvors Hybel denne søndagen og hør spennende norsk musikk i en unik sjangerkombinasjon. Farida skal erobre pop-Norge, og det begynner i det små, nemlig på Softesøndag under UKA i Ås! 
Dette er en gratis konsert!
Hør på musikken hennes her: https://open.spotify.com/artist/1TBqlc2KwgI8pEkTdkTwGH