Lørdag 8. oktober, under selveste åpningshelga til UKA, er det duket for fest i Festsalen. Vi får besøk av ingen ringere enn selve sjefen av fest, Freddy Kalas. Alt ligger til rette for en uforglemmelig konsert! 

Freddy Kalas, også kjent som «Sjefen av fest», «Kongen av Drammen», «Broren til Broiler» – Kjært barn har mange navn! Han har dominert de norske hitlistene de siste å rene med slagere som «Pinne For Landet», «Fest Hos Kalas», samt superhit og melodi grand-prix bidrag «Feel Da Rush». I tillegg har Kalas også stått for denne sommerens STORE landeplage, «Jovial». Det blir et eventyr av en festaften når Kalas tar med seg 100% good times og god stemning til Aud.Max. Det blir blodharry, det blir allsang og det spås ekstremt høy partyfaktor. Dette er kvelden for å drite i alt, ha det gøy og sprenge egne grenser!

Kjenner du rushet? Eller føler du deg som en over middels jovial person? Uansett er dette et av mange øyeblikk du neppe vil gå glipp av under UKA!