Ohnesorg

Ohnesorg er et subversivt visekollektiv. De oversetter protestlåter fra hele verden og spiller dem på sin egen måte - ofte satt inn vår tid og gjort tilgjengelige for allsang. Ohnesorg betyr "sorgløs" og er hentet fra den vesttyske studenten Benno Ohnesorg. Han ble skutt og drept av en sivilkledd politimann på sin første demonstrasjon i Berlin 1967. Søndag 29/10 fyller Ohnesorg Halvors hybel med sin Softekonsert.

Folkehelsa

Etter å ha ulma i undergrunnen ei stund, har Folkehelsa sprunget fram fra bakgatene i hovedstaden. Musikken spenner fra nytolkninger av tradisjonelle folketoner, til egenkomponerte låter med samfunnskritiske tekster og et tilhørende snev av nordnorsk sarkasme. I samspillet mellom bassriff, vokalharmonier og fiolinspill, skaper Folkehelsa et bredt uttrykk hvor det lekende og det alvorlige fra hverdagen møtes.

Anna Holm Abrahamsen – vokal, synth

Sunniva Molvær Ihlhaug – fele, koring

Hanna Sannes Aanonsen – bass

Alexander Gewelt – trommer