Gjensynshelga til UKA i Ås blir en folkefest. Glem 17. mai, julaften og vårjevndøgn, nå kan vi endelig presentere G-Helga i sin helhet!

DUMDUM BOYS

Det er klart at vi skal ha en av «de fire store» i norsk musikk til UKA i Ås! DumDum Boys er et av flaggskipene i norsk musikkhistorie, siden 1985 har de seilt under navnet DumDum Boys og laget hit på hit lengre enn de fleste av oss har levd. Vi snakker rett og slett om levende legender i norsk rock! Kanskje foreldrene dine tok rohypnol til «Englefjes» kvelden du ble unnfanget, eller kanskje det var nettopp du som satt og skrek «Splitterpiiiiiine» på nach forrige fredag? DumDum Boys er uansett folkekjære og evig aktuelle, og musikken deres river fortsatt like hardt som det gjorde i ‘88. Det er ikke mange turnerende norske band som vi med like stor stolthet kan introdusere til UKA i Ås som boysene i Dumdum Boys, og det er ikke tvil: det blir en ren folkefest i Aud.Max denne lørdagen!

SKINNY DAYS

De har blitt introdusert før, men de skal altså spille etter DumDum Boys under G-helga. Hva passer vel bedre enn å kunne slippe seg løs og danse vilt til EDM-drops og fengende pop i Festsalen etter allsang med DumDum Boys? Musikken deres har blitt spilt hyppig på radio i sommer, så det er bare å pugge tekster og trene opp kondisjonen, for Skinny Days kommer til å levere en energisk og minneverdig konsert ut i de sene nattetimer.

VAZELINA BILOPPHØGGERS

Som nevnt tidligere har ønsket om Vazelina til UKA blitt skreket i øret til alle i bookinggjengen mang en gang på en fuktig kveld i Bodegaen, og endelig kan vi si at de skal spille på fellesfesten under G-Helga! Bandet trenger ingen nærmere presentasjon, vi er alle av den generasjonen som så på Vazelinas hjulkalender og som lærte å synge «Surfbrett» i musikktimene på barneskolen. Vi vet ikke om ryktene er sanne, men de skal angivelig ha gått på Ås alle i hop, på den gamle bilopphøggerlinja på NLH. De bør med andre ord kjenne til hva som kreves for å skape god stemning i Aud.Max. Oi, som vi gleder oss! Det blir utvilsomt en fredagskveld i Ås-åndens sanne stil, alt hva en ekte låvefest måtte inneholde, det skjer i Aud.Max denne fredagen.

NI LIV

En låvefest er ikke en låvefest før en banjo eller ei fele har blitt introdusert, og det er nettopp derfor Ni Liv skal varme opp under fellesfesten! Ni Liv kommer fra Telemark og spiller melodiøs musikk hvor americana, blues-rock og country blir kombinert på skjønneste vis. Hvis ikke vi på Ås kan vise guttene i Ni Liv hvordan en låvefest går for seg, nei da er det faktisk ingen andre som kan! «Må, bare må» synger de, så da er det bare å slenge på seg den rutete skjorta, cowboystøvlene og FK-capsen og møte opp i Aud.Max denne fredagen, det blir så bra!!

Det er bare å glede seg til G-Helga, det gjør i alle fall vi!! Hilsen bookinggjengen ved Maria, Per Kristian og Lisa.