Lørdag 15. oktober under Studenthelgen spiller Turboneger i Aud.Max. og Sonny Alven i Festsalen! Gjett om vi gleder oss!

TURBONEGER

Dette blir en heftig kveld! Fy faen. Turboneger. 

Dette bandet som er så forbanna enormt, både her hjemme og kanskje aller mest i det store utland. Da Lisa var på reise i Australia var det første hun ble spurt om: «ARE YOU FROM NORWAY?? DO YOU KNOW TURBONEGRO???» Det er en grunn til at bandet har Norges kanskje mest dedikerte og sekteriske fanskare som kaller seg Turbojugend, og sørger for det på hver eneste konsert kryr av Turbonegro-hatter og dongerijakker.

Med sanger som «City of Satan», «All my friends are dead», og «Fuck the world» er stemninga satt. Det blir fort massiv allsang, svette, blod og tårer med figurer som «Happy-Tom», «The Duke of Nothing» og «Euroboy» på scenen i Aud.Max. Denne konserten blir med andre ord et lite stykke helvete i Ås. Bli med på festen!

SONNY ALVEN

Sonny Alven er et av de siste tilskuddene av norske musikere og produsenter som lager furore i utlandet innen den elektroniske sjangeren. Han kom som et lynnedslag i 2015 med super-hiten «Our Youth», og har siden da turnert verden rundt med Kygo og har over 25 millioner avspillinger på Spotify. Mye har vært sagt og skrevet om han og hans musikk, og av mange blir han sett på som Norges heteste og mest eksportvennlige artist bak Kygo. Musikken hans domineres av frisk og fengende elektronisk pop, det er tropisk, halv-melankolsk og gir referanser til lange deilige sommernetter.

Først kom KYGO - nå kommer Sonny Alven! Han blir satset hardt på, og vi er veldig opprømte over at han kommer til Ås før det hele tar av og han vokser seg for stor! Spenn på deg blinkeskoa, sett glowsticken bak øret og tørk støvet av «Young, wild and free»-tattisen, så ses vi på konsert! «They say our youth will fade away, but we’re young and wild if only for today.» Finnes det et bedre motto for Ås-studentene?!
Du kan høre sangene hans her:
Spotify: https://play.spotify.com/artist/2zHHEU3t9cutZFyG0fHdOR
SoundCloud: https://soundcloud.com/sonnyalven

Billetter kjøpes her!