Et av Norges mest kjente liveband kommer til UKA i Ås for å løfte taket i Aud.Max. De har siden debuten i 1990 turnert som publikumsfavoritter rundt i vårt ganske land, og har rukket å bli gamle travere innen norsk rock. Men det stopper ikke CC Cowboys i å holde seg like aktuelle den dag i dag! Dette er et hardtarbeidende band, og med et tosifret antall utgivelser bak seg, har de spilt på alt fra store festivaler og scener, til små, brune, bortgjemte barer, og nå er det endelig tid for at de kommer tilbake til Ås!

CC Cowboys 2015 FOTO Nina Djærff Warner Music Norway.jpg

Vi er stolte av å kunne tilføye CC Cowboys til plakaten til UKA i Ås. De er kjent for å spille ræva av seg på konserter for å tilfredsstille publikum, enten det er 30 eller 3000 mennesker tilstede. De har en solid mengde låter, og «Tigergutt», «Vill, vakker og våt» og «Nå kommer jeg og tar deg» er kjente og kjære sanger. Det er ingen tvil om at det kommer til å bli høy allsangfaktor denne fredagen! Det er med andre ord ingenting som står i veien for en uforglemmelig kveld i god gammel Ås-stil, en deilig og nostalgisk konsertopplevelse, ei øl i hver hånd, allsang og gode venners lag. Dette blir stas dere, og som vi gleder oss til oktober!