Foto: Heidi Engeland

Foto: Heidi Engeland

Av Kai Bruce

Siste dag i miniUKA var det dekket for ISU sin internasjonale matfestivalen 2016 i Aud.Max. De mange kokketalentene og souschefene ved NMBU delte seg inn i lag for å presentere sine respektive kulinariske delikatesser for miniUKAgåerne denne søndagen. Gjestene fikk tre kuponger som de kunne bruke på tre vilkårlige matretter, og mange var overveldet av de vanskelige valgene de måtte ta.. belgisk konfekt eller franske éclairs? Tiramisun eller finsk pasha? Tortilla de patatas eller currykylling?

Dagens høydepunkter: Nepal, vinnerne av den mest besøkte standen med en rekke sterke curryretter; USA, vinnerne av beste presentasjon (se Michelle/Barack Obama) og Sudan, vinnerne av beste smak på sine rause porsjoner med falafel, gurassa og forskjellige curryretter. Tusen takk til ISU på NMBU for et fabelaktig arrangement, vi avventer det neste med knurrende mager. 

Foto: Heidi Engeland og Henrik Aulie Søvik

Siste dag av miniUKA hadde også spilling på programmet. NMBU Gaming og Spillforeningen Både Kort og Bredt var et fabelaktig vertskap! Se bildene her:

Foto: Heidi Engeland og Henrik Aulie Søvik