miniUKEstafetten

Nå er endelig miniUKA rett rundt hjørnet! Det hele braker løs med vårt nye konsept; miniUKEstafetten! Hver etappe i stafetten består av ulike utfordringer og det laget som på raskest tid gjennomfører alle etappene står igjen som vinnere.

Vi begynner med innledende heat, etterfulgt av semifinaler og til slutt finalen der de fire beste lagene kjemper mot hverandre. Hvordan etappene vil bli kan vi ikke røpe, men vi kan garantere at det blir action og moro for både deltakere og tilskuere! Alle etappene vil foregå ved Storebrand så det vil være enkelt for tilskuere å følge med på alt som skjer.

Det blir premie til vinnerlaget, så her er det bare å finne fram konkurranseinstinktet, danne et lag på nøyaktig seks personer og møte opp!

UKEgrillen vil selge deilig mat og drikke, og stunt har også store planer for arrangementet. Møt opp og se hva slags sprell gjengen har planlagt!

Dato: 13.04.16
Tid: Innregistrering fra kl 14.00 på Storebrand. Stafetten begynner 15.00. 
           Forventet slutt ca 16.30
Sted: Storebrand

KJØP BILLETTER

 

miniUKAs pengerace

Donald Trump fikk en million dollar av faren sin da han var 18 år, og gjorde det om til 4,5 milliarder på 50 år.

Hvor mye kan du gjøre om 300kr til på 24 timer?

I samarbeid med EIK Ideverksted og NMBU Technology Transfer presenterer UKA miniUKAs Pengerace, hvor dere som en gruppe på maks fem vil bli tildelt 300kr med ett mål - øke det mest mulig!

I løpet av 24 timer skal gruppene øke innsatsen ved å tenke kreativt.

Innsatspengene skal leveres tilbake og går til UKEhjelpa, men det gruppene tjener kan de velge å beholde selv. Gruppen som tjener mest får en pengepremie på 6000kr, og gruppen med best konsept får en premie på 2000kr. Deltagerne får middag torsdag kveld samt kaffe og snacks i løpet av hele racet. Det vil også være en veileder til stede. Konkurransen avsluttes klokken 16.00 fredag 15.april (om rebusen er ferdig etter 16.00 vil konkurransen avsluttes når det er ferdig.)

Samarbeidspartnere: Eik - idéverksted og NMBU Technology Transfer

Dato: 14.04.16 – 15.04.16
Tid: 16.00 – 16.00
Sted: Samfunnet

KJØP BILLETTER

 

Fangene på Fortet

Fredag under miniUKA er det igjen klart for rebusløp, denne gangen med temaet «Fangene på fortet». Denne dagen blir Samfunnet og campusområdet forvandlet til et stort fort der oppgaven blir å få hele laget ut av fortet ved hjelp av nøkler som dere finner på deres ferd. For hver «celle» som besøkes på ferden må laget løse ulike oppgaver, og både hjernen og de fysiske egenskapene vil bli testet. Samarbeidsevnen i laget vil være en vesentlig brikke for å finne veien ut fra fortet.

Laget som samler mest poeng står igjen som vinnere, og det er selvfølgelig premie til det beste laget! Dann et lag på mellom 4 og 6 personer og møt opp utenfor bodegainngangen kl 11.30! UKEgrillen stiller opp med salg av både mat og drikke. 

Dato: 15.04.16
Tid: 11.30-14.30
      Innregistrering utenfor Bodegainngangen kl 11.30
      Start kl 12.00. 
      Forventet slutt ca 14.30  
Sted: Samfunnet, Registering utenfor Bodegainngangen

KJØP BILLETTER