Verdens Rikeste Land LIVE

Onsdag 13. april blir det TV-innspilling i Aud.Max.! Radioprogrammet Verdens Rikeste Land skal nå prøve seg på TV-skjermen, og de kommer til Ås og miniUKA 2016! De vil lage en scene i midten av Aud.Max. og rundt den har du mulighet til å være tilskuer. Det er begrenset antall med plasser, og dersom du ønsker å være med på denne historiske begivenheten melder du deg på via Hoopla. Vi vil operere med førstemann til mølla-prinsippet, så her er det bare å sikre seg en plass!

Mathias Nylenna har gått på Blindern og Niklas Baarli droppet ut av videregående. Sammen snakker de om det viktige og det komplett uviktige hver ettermiddag på NRK P3. Nå går de til scenen så du kan oppleve Verdens Rikeste Land live!

Stikkord for kvelden er iriks (innenriks), uriks (utenriks) og priks (personlig riks), men hovedtemaet er demokratiet vårt:
Er det nok å møte opp i en gymsal annenhvert år, eller er systemet vårt utdatert?
Kan kanskje alt bestemmes ved folkeavstemning på mobilen?
Bryr politikere seg mer om mediehåndtering enn om den faktiske politikken?

Med seg på scenen har de politikere og eksperter, og ved hjelp av moderne teknologi som kamera og mikrofoner skal kvelden sendes på NRK1 i løpet av mai. Så ta på deg fingenseren, gre håret som Donald Trump og kom til Aud Max! 

- Dato: 13.04.16
- Tid: 19.30 – 21.00 (dørene stenger 20.00 pga showstart så sørg for å være ute i god tid!)
- Sted: Aud.Max.
- Fri aldersgrense
- Arrangementet er gratis!
 


miniUKEstafetten

Nå er endelig miniUKA rett rundt hjørnet! Det hele braker løs med vårt nye konsept; miniUKEstafetten! Hver etappe i stafetten består av ulike utfordringer og det laget som på raskest tid gjennomfører alle etappene står igjen som vinnere. Vi begynner med innledende heat, etterfulgt av semifinaler og til slutt finalen der de fire beste lagene kjemper mot hverandre. Hvordan etappene vil bli kan vi ikke røpe, men vi kan garantere at det blir action og moro for både deltakere og tilskuere! Dette arrangementet blir like moro enten du deltar eller ser på! Alle etappene vil foregå ved Storebrand så det vil være enkelt for tilskuere å følge med på alle etappene. UKEgrillen vil selge både mat og drikke. Det blir premie til vinnerlaget, så her er det bare å finne fram konkurranseinstinktet og møte opp!

Stunt har også store planer for arrangementet. Møt opp og se hva slags sprell gjengen har planlagt!

- Dato: 13.04.16
- Tid: Innregistrering fra kl 14.00 på Storebrand. Stafetten begynner 15.00. 
           Forventet slutt ca 16.30
- Sted: Storebrand


Konsert: ÅGMC

ÅGMC er resultatet av det beste, eller det værste, hva NMBUs musikkproduksjon gjelder. NTNU har Knutsen og Ludvigsen, NMBU har ÅGMC. Med samarbeid som Burger Boys, Grimstad Lydsystem, UKElåter, Revyproduksjoner, Christian Colier aka CS aka Schultz, Eplehagelåter aka ØPV aka NPK aka Soulside reggea, tar Åsboblens svar på en supergruppe endelig en seriøs act med ÅGMC. Med EP og singel i produksjon har NMBU og Samfunnet fått en gruppe som kan vise at Ås er mer enn åkere og hullete kuer.

- Dato: 13.04.16
- Tid: Etter OMVR-konserten
- Sted: Halvors Hybel


miniUKAs Pengerace

Donald Trump fikk en million dollar av faren sin da han var 18 år, og gjorde det om til 4,5 milliarder på 50 år.

Hvor mye kan du gjøre om 300kr til på 24 timer?

I samarbeid med EIK Ideverksted og NMBU Technology Transfer presenterer UKA miniUKAs Pengerace, hvor dere som en gruppe på maks fem vil bli tildelt 300kr med ett mål - øke det mest mulig!

I løpet av 24 timer skal gruppene øke innsatsen ved å tenke kreativt.

Innsatspengene skal leveres tilbake og går til UKEhjelpa, men det gruppene tjener kan de velge å beholde selv. Gruppen som tjener mest får en pengepremie på 6000kr, og gruppen med best konsept får en premie på 2000kr. Deltagerne får middag torsdag kveld samt kaffe og snacks i løpet av hele racet. Det vil også være en veileder til stede. Konkurransen avsluttes klokken 16.00 fredag 15.april (om rebusen er ferdig etter 16.00 vil konkurransen avsluttes når det er ferdig.)

- Dato: 14.04.16 – 15.04.16
- Tid: 16.00 – 16.00
- Sted: Samfunnet


Fangene på fortet

Fredag under miniUKA er det igjen klart for rebusløp, denne gangen med temaet «Fangene på fortet». Denne dagen blir Samfunnet og campusområdet forvandlet til et stort fort der oppgaven blir å få hele laget ut av fortet ved hjelp av nøkler som dere finner på deres ferd. For hver «celle» som besøkes på ferden må laget løse ulike oppgaver, og både hjernen og de fysiske egenskapene vil bli testet. Samarbeidsevnen i laget vil være en vesentlig brikke for å finne veien ut fra fortet. Laget som samler mest poeng står igjen som vinnere, og det er selvfølgelig premie til det beste laget! Dann et lag på mellom 4 og 6 personer og møt opp utenfor bodegainngangen kl 11.30! UKEgrillen stiller opp med salg av både mat og drikke. 

- Dato: 15.04.16
- Tid: 11.30-14.30
      
Innregistrering utenfor Bodegainngangen kl 11.30
      Start kl 12.00.
      Forventet slutt ca 14.30 
- Sted: Samfunnet, Registering utenfor Bodegainngangen


3000m Øl

Har du lyst til å BEfeste din status som en ekte og BElosæriøs Åsstudent? Glem klesvask og eksamensnerver for en liten stund. Den virkelige testen avholdes lørdag 16. april da 3000 meter øl går av stabelen. Møt BErett for et arrangement uten sidestykke av internasjonal rang. Er du av typen med stål i BEn eller BEarmen er en BErusende verdensrekordtittel kanskje innen rekkevidde?

Påmelding skjer fra kl. 15:00 til 15:40 på Storebrand idrettsbane.
Det anBEfales å melde seg på gjennom Hoopla på forhånd.
Startskuddet går kl. 16:00.

Internasjonale Regler:
- Det skal BEdrikkes en øl (0,33 og min 4,5%) per runde i målområdet. Dette på en vanlig 400 meters bane. Hver øl skal tømmes helt for både væske og skum. Gutta BEdrikker totalt 7 øl og løper 3000m. Jentene BEdrikker totalt 4 øl, der den første styrtes når startskuddet går. De løper 1500 meter. Det er også mulig for jentene å løpe 3000 meter.
- Sammenhengende spytting i mer enn 1 sekund BEtraktes som spy og man havner i turistklassen. Turistklassen konkurrerer hverken om plassering, verdensrekordtittel eller ære. Eliteklassen (de som ikke spytter edle dråper) konkurrerer enerådig om dette. Om du ikke fullfører innen 60 minutter etter startskuddet har gått, forlater banen, eller knuser ølflasker havner du også i turistklassen.

- Dato: 16.04.16
- Tid: 15.00
- Sted: Storebrand


Softesøndag med NMBU Gaming og Spillforeningen Både Kort og Brett // KILDAPHEW

Etter en aktiv og innholdsrik miniUKE roer vi det hele ned med softesøndag i samarbeid med NMBU Gaming og Spillforeningen Både Kort og Brett. Legg fra deg hangoveren hjemme og møt opp på samfunnet! Her vil det være spill for enhver smak med både TV-spill og tradisjonelle brettspill. Dette arrangeres parallelt med ISU sin matfestival, så denne dagen er det ingen grunn til å bli liggende hjemme i senga! Klokken 18.00 blir det softekonsert i ”Chillebula aka Halvors Hybel” med Kildaphew. Booking lover en stemningsfull, unik, spesiell, fantastisk, amazing og laid back konsert. Kom innom og se hvordan Halvors Hybel er blitt forandret og nyt konserten.

- Dato: 17.04.16
- Tid: 14.00
       Kildaphew spiller kl.18.00
- Sted: Studentsamfunnet i Ås