PANDA-facebookpost4.jpg

I kveld arrangeres verdens største klimamarkering; Earth Hour. Det er tiende året på rad det arrangeres og over én milliard mennesker fra ca. 160 land vil slukke lyset for å vise at vi står sammen for å stoppe klimaendringene. Earth Hour ble startet opp av World Wildlife Found (WWF). Nå har UKEhjelpa, UKA i Ås sitt eget veldedighetsprosjekt, inngått et samarbeid med nettopp WWF for UKA 2016.

Klimaendringer og menneskelige inngrep i naturen utgjør en trussel for livsgrunnlaget til både dyr og planter. Siden 1970-tallet har verdens bestander av pattedyr, fugler, fisk, reptiler og amfibier blitt halvert. Blant artene som nå står i fare for å bli utryddet finner vi panda, tiger, og den norske haren som ikke raskt nok tilpasser seg de snøfattige vintrene. UKA i Ås er allerede en miljøfyrtårnsertifisert festival, og vi er derfor stolte av å kunne bidra ytterligere ved at alle UKEhjelpas innsamlede midler vil gå til WWFs klimaarbeid.

Under miniUKA vil du kunne støtte UKEhjelpa gjennom fotoboksen og karaoke på festkveldene på Samfunnet. Vi skal også delta med ansiktsmaling på internasjonal festdag i Ås sentrum.

WWF og UKEhjelpa oppfordrer dere alle til å delta på Earth Hours tiårsmarkering i kveld ved å slukke lyset klokken 20.30 - 21.30!

Arrangementet kan finnes på Facebook via denne linken.