Helt siden november i fjor har det ligget et prosjekt i bakhodene til en grepa revyblokk. Prosjektet heter UKErevyen og prosjektets generalprøve heter miniUKErevyen.

Under miniUKA vil revygjengen vise deg hva vi har jobbet med i et halvt år, og hvilket kaliber du kan vente deg i oktober. miniUKErevyen er spekket med gode poenger, artige karakterer og skrudde aktualiteter du ikke vil gå glipp av! Kanskje har vi spart det beste til UKErevyen, kanskje viser vi deg det beste vi har? Kanskje er vi ferdig, kanskje kunne vi trengt en uke til.

Det eneste vi er sikre på er at vi har laget en revy som viser publikum hva vi er gode for – vi vil vise deg hvordan hardt arbeid, tålmodighet, lange dager og dugnad ser ut på en scene! Scenen heter Aud.Max., og det er 15. april vi skal vise deg det. Vi kaster oss ut i det, vi tar sats og prøver oss på den dype enden av bassenget. Vi snur det på hodet, spisser det til og putter det ned, svart på hvitt på miniUKErevyen. Vi er klare. Vi gleder oss til å se deg der!