Fortvil ikke! Ta en titt på promofilmen her!

Programmet for miniUKA er sluppet, og vi i UKEorganisasjonen kan endelig snakke høyt om den spennende musikken som kommer til Ås!!!

Lørdagen under miniUKA er brennheit og midt i søkelyset. To av Norges heteste artister kommer til Ås, begge med et knallbra år å se tilbake på. Vi har hanket inn Lars Vaular, bergenseren som hadde sitt største år i 2015. Det var året han headlinet Øyafestivalen, kom ut med den lovpriste trilogien «666» og hadde flere utsolgte storkonserter over hele Norge bak seg. Vaular har P3-gulls hederspris i baklomma og fire nominasjoner til Spelemannspriser for hånd. For øyeblikket er han en av Norges absolutt største artister, og han har aldri vært bedre! Aud. Max kommer til å koke! Og husk; DU MÅ HA, DU MÅ HA, SOLBRILLER PÅ!

Når det kommer til nestemann ut, Sondre Justad, kom han som en komet høsten 2015 og har på kort tid skutt fram som en av Norges største stjerner. Han er allerede booket til flere store festivaler denne sommeren, blant annet Øyafestivalen, og utsolgte konserter er stikkord også for Justad. Han synger om kjærlighet og knuste hjerter på albumet «Riv i hjertet» som fikk dagbladets musikkanmelder til å kalle ham for «Popens nye wonderboy». En trofast gjeng kommer til å stå på første rad i Festsalen, med rødmende kinn og brennende hjerte og synge med, og de kommer ikke til å være de eneste. Så folkens: ikke la noen danse alene denne kvelden, for det blir en konsert med fest, dans og tårer, og Justad kommer til å sjarmere et hvert hjerte som ikke allerede er frelst.

bilde omvr.jpg

Førstemann på scenen under miniUKA er OMVR. Han er lovprist av musikkanmeldere i både Norge og utlandet, og det er liten tvil om at 2016 blir det største året for OMVR så langt i karrieren. Han skal spille på flere store festivaler til sommeren, og hvor fett er det ikke at han da først gjester Festsalen under miniUKA i april? Vi på Ås får være først ut med å danse, svette og synge med på OMVR sin musikk, som enda er fersk og rykende, ung, gjennomarbeidet og pirrende!

Slå ut håret, og bli med på festen, så kan sårene leges på søndagen. Da blir det softe-søndag med en avkoblet konsert med den avslappende, suggerende og interessante musikken til Kildaphew. Kildaphew består av Danielle Brogden og Andreas Lanesjord, og de eksperimenterer med beats, spoken-word, afro og politiske tekster. Kildaphew er kanskje minst kjent av artistene som gjester miniUKA, men ikke la deg lure av det! Vi tidlig ute, og dette er en sjanse til å se en artist som vil dominere musikk-Norge i tiden framover. I bransje-Norge spås dette å bli en av de virkelige kometene i 2016, og de er allerede klare for Slottsfjell. Dette vil du virkelig ikke gå glipp av!

Ta del i UKEopplevelsen, og få med dere noe av den mest spennende musikken Norge har å tilby om dagen. Vi er ikke redde for å si at det blir tidenes beste miniUKE. Vi gleder oss vilt og det håper vi flere har vett til å gjøre!