Kjære alle besøkende, artister, samarbeidspartnere og ikke minst frivillige under UKA i Ås 2016,

Tusen hjertelig takk for en magisk måned på Agrarmetropolen! Det er ikke småtterier som har skjedd i Ås de siste ukene. Verdensstjerner, så vel som lokalhelter, har tatt turen innom Samfunnet og levert kulturopplevelser av ypperste kvalitet. Vi har tørt å satse, og publikum har kjent sin besøkelsestid på tross av togstreiken som rammet nøyaktig hele UKEperioden.

Det er med et litt tungt hjerte vi nå skriver november, men vi kan allerede begynne å glede oss til UKA i Ås 2018 som en helt ny organisasjon skal sette opp. Jeg håper alle som har vært en del av UKA i Ås 2016 sitter igjen med mange gode minner og bekjentskaper, og selvfølgelig at det ble ditt lengste høydepunkt. Det kommer det i hvert fall alltid til å være for meg.

UKEhilsen fra Markus Kværner