Samfunnet var fullsatt da Postgirobygget og Julie Bergan besøkte Ås fredag, UKAs nest siste dag. Først ut var Postgirobygget, som leverte som forventet med god stemning og full allsangfaktor. Gamle og gode slagere som Idyll, Luftmadrass, Solskinnsdag og Bohemen leve fikk Aud.Max. til å svare med begeistret dansing og trampeklapp. Det ble to ekstranummer, og alt tydet på at de gamle Trondheims-studentene koste seg med å være tilbake på Ås.  

Julie Bergan bød på en ganske annen musikksjanger, men stemningen holdt seg like høy i Festsalen som i Aud.Max. tidligere på kvelden. Bergan spratt rundt på scenen og fikk også publikum med på dansinga. Sceneshowet var underholdende, og artisten selv hadde god kontakt med tilhørerne gjennom konserten. Publikum fikk høre et utvalg av gamle og nye låter som til slutt ble avrundet med hiten ”Arigato”, som fikk stemningen til å gå i taket. 

Foto: Christine Blix, Johanne Grøndahl Klausen, Maria Langhelle og Oda Jørgensen