Mandag kveld var det klart for oktoberfest i Aud.Max.. Kostymer var på, ølmugger ble tømt og stemningen var i taket. Selv om de fleste hadde valgt de vanlige oktoberfest-kostymene, kunne man også se noen i oktoberfest-kondomdrakt og ølkostyme.

En stund inn i festen var det coverbandet Falsen som sto på scenen. Bandet fikk vist frem mye forskjellig til et meget engasjert publikum. Godt sangutvalg holdt liv i allsangen gjennom hele konserten og skåling mellom sangene holdt humøret godt. Lydnivået nådde episke proposjoner når bandet spilte «Idyll» av Postgirobygget.

Etter Falsen hadde takket for seg var det musikk, dans og øl som ble fokus. Det gikk hardt for seg og etter et uhell måtte det strøs sagspon i den ene trappa. Alt i alt var det mye morro og en skikkelig fest. 

Foto: Oda Jørgensen og Solveig Myklebust