Etter å ha prøvd den mekaniske oksen utenfor Aud.Max. var både unge og gamle klare for Ni Liv. Når dørene åpnet 21:40 tok det ikke lang tid før konserten var i gang og publikum var i full sving. Ettersom konserten begynte ganske tidlig, var det god plass til å danse; men innen de fikk spilt «Må bare må» var det trangt på dansegulvet. God variasjon mellom raske og rolige sanger gjorde denne konserten fantastisk bra.

 

Innen Vazelina Bilopphøggers inntok scenen var Aud.Max. helt pakket. Under første sang ble det et problem med mikrofonen til hovedvokalisten, men dette ble fort ordnet og satte ikke bremser på festen. Det var mye allsang; spesielt på sanger som «Surfbrett», «Fem fyrer med ved» og «Traktor med henger». Lysshowet var noe helt annet denne kvelden takket være den enorme diskokula midt i taket. Når Vazelina takket for seg fikk de enorm applaus og rop om mer, og de leverte med den siste sangen «Harry Hoover». Alt i alt var det to veldig underholdene konserter med mye dans og utrolig god stemning. 

Foto: Heidi Engeland, Henrik Aulie Søvik og Nina Vold Johansen