Det ble en nervepirrende aften da Perfect Escape tok turen til Ås søndag kveld. Deltakerne, som hadde delt seg inn i grupper på fire til seks personer, ble ønsket velkommen av to mystiske herrer i dress og solbriller ved navn Agent Perfect og Agent Less Perfect. De kunne fortelle at deltakerne skulle delta i en heftig spionjakt for å kvalifisere seg som hemmelige agenter i Perfect Intelligence.   

Etter å ha blitt introdusert for spillets historie, valgte hvert av lagene ut en leder som fikk bli med de to agentene bak for å få utdelt hver sin topphemmelige koffert og en dokumentmappe. Lagene måtte deretter løse en rekke morsomme og varierte oppgaver for å få tilgang til koffertens innhold, og komme et steg nærmere i spionjakten. Målet med spillet var å fullføre oppdraget innen en time, men kun det raskeste laget ville få tilbud om jobb i Perfect Intelligence (og vinne gavekort til Perfect Escape i Ski).   

Lagene satte spent i gang, og lyden av hoder som knaket fikk selskap av musikk fra kjente og kjære spionfilmer som James Bond og Mission Impossible.

Spenningen økte med hvert tikk fra sekundviseren, og det samme kunne sies om lydnivået.

Det var ingenting å utsette på innsatsen til noen av lagene, men med nesten 20 minutter igjen på klokka fullførte det første laget, og stakk med det av med seieren. Gratulerer! 

Photo: Christine Blix