Lørdag kveld var det klart for rock i Aud.Max.. DumDum Boys sparket i gang konserten med folkefavoritten «Enhjørning», som startet allsangen med en gang. Videre gjorde sanger som «Englefjes», «Slave» og «Kald dag i helvete» publikum veldig fornøyde. Bandet viser hvorfor de regnes som en av de fire store innenfor norsk rock, med utrolig bra sceneshow og en energi uten like. Når de har spilt «Splitter pine» takker de for seg og konserten ser tilsynelatende ut til å være over, men etter øredøvende rop om mer, kommer de ut og spiller tre ekstranummer.

Deretter gikk veien videre mot festsalen hvor det var Skinny Days sin tur. Festsalen var ganske tom til å begynne med, men når musikkduoen begynte å spille tok det ikke lang tid før det var trangt om plassen. Sanger som «In A Good Way», «Alright Right Now» og «We Got Something» ble møtt med høyt engasjement og dans fra publikum. Alt i alt var det en spektakulær avsluttning på kvelden. 

Foto: Bendik Hassel, Christine Blix og Randi Oline Mæhlum