Selv etter halvannen uke med liv og røre holder fortsatt Ås-studentene koken på kveldene. Kveldens hovedperson var Cezinando, årets Urørt, som i en av alder av 20 år allerede har gitt ut 3 album. Publikum kjente sin besøkelsestid og det er lenge siden det har vært så godt besøk og så bra «crowd» i Halvors Hybel. Og samtlige fikk valuta for pengene: Cezinando leverte strofe etter strofe på norsk(!), med uovertruffen timing og formidlingsevne. Med den litt hengslete kroppen sin var han både høyt og lavt og ga oss dansing som må sies å være litt utradisjonell, men som allikevel gikk rett hjem! Tekstene inneholder referanse på referanse og uttrykker mange ulike følelser rundt det å være 20 år i 2016; eksemplifisert sterkest gjennom hitlåten «€PA».

Denne konserten var kvalitet framfor kvantitet, noe som førte til at publikum krevde et ekstranummer og ble stående foran scenen selv etter dette, i håp om å få mer kunst fra scenen. For å sitere en fra salen: «Dette er en sånn opplevelse som gjør at man kommer til å si: Hvor var du da Cezinando spilte i Halvors Hybel?».

Tekst: Jon Eskild Mostue Sæthe

Foto: Amanda Løvstad og Johanne Grøndahl Klausen