UKA tok en sportslig vending torsdag 20. 10 da det ble arrangert idrettsdag. Dagen da man skulle finne ut hvem som er best i mest blant studentene her på Ås. Arrangementet startet klokken 14. Det var et skikkelig ruskevær, men på tross av dette hadde seks lag samlet seg på Storebrand for å kåre en vinner av idrettsdagen 2016. De oppmøte virket ved godt mot på tross av et noe ustabilt vær, og det var både god konkurranseånd og stemning da kampene først gikk i gang.

Det ble konkurrert i tre idretter: fotball, ultimate frisbee og kanonball. I tillegg til disse tre hovedøvelsene var det to ekstra øvelser, nemlig rullestol slalåm med innlagte kast og luftgeværskyting på ølbokser. Det ble konkurrert over hele Storebrand, og kampene var spennende i varierende grad, fra skikkelige thrillere til reale overhøvlinger.

Til slutt stod man igjen med en seierspall bestående av de tre lagene: Slangehulen, Vicious and Delicious og Nordisk Landskamp. Alle tre lagene fikk flotte premier, men den gjeveste premien gikk ikke helt uventet til Nordisk Landskamp. Et lag som viste en enestående blanding av vinnerinstinkt og ferdigheter da de gikk ubeseiret gjennom dagen. Vi får sende dem en aldri så liten hyllest, og håpe at ingen av dem har smurt inn leppene med Trofodermin.

Foto: Nina Vold Johansen