Dag 13 under UKA i Ås var det duket for sponsordag med jernbaneverket. Dagen startet med bedriftspresentasjon i Festsalen, og studentene ble servert kaffe, brus og baguetter. Jernbaneverket fortalte om hva de holder på med på ulike fronter, og etterpå delte vi oss inn i mindre grupper for småpresentasjoner tilpasset studenter på by- og regionplanlegging, miljøfysikk og eiendom og ledelse.

Deretter var det muligheter for mingling med ansatte fra jernbaneverket om karrieremuligheter og sommerjobb, og kanskje til og med få en fot innafor hos bedriften. Gjennom dagen var det også satt opp en fotoboks i Aud. Max., der man kunne ta bilder til en konkurranse. Til slutt var det på tide å finne ut hvem som er NMBUs beste i brettspillet «Ticket to Ride», samtidig som vi fikk pizza, brus og kaffe. Vinnerne på hvert bord fikk med seg et spill hjem, og Hanne Alsvik Øygarden vant hele turneringen, og ble premiert med en powerbank. Gratulerer, og takk for en fin og lærerik dag!

Foto: Ingvill Eikelund