Improvisasjonsgruppen, BMI (Bare Moro Impro) som består av Christian Mikkelsen, Olav Svarstad Haugland, Emil Lystvedt Berntsen og ett fraværende medlem er endelig på Norgesturné! De er kjent fra NRK-serien «BMI – Turné», og har lenge opptrådt for fullstappa saler i Bergen.

BMI kan beskrives som improvisert standup der komikerne utfordres av hverandre og av publikum, til å lage sketsjer som får publikum til å riste av latter i setene sine. Dette fikk de sannelig til da de kom til Aud.Max. tirsdag kveld! Eksempelvis improviserte de et helt radioprogram ved Ås-kjent navn gitt av en publikummer, «Radio Raut», der temaer, sangtitler og musikksjangere ble gitt av publikum. Sanger som «Jeg er glad i mora mi, derfor elsker jeg med kua mi», «kumjølk» og «I don’t know», i danseband, country og klassisk rock var overraskende fengende, og fikk stor applaus.

Gutta ville også improvisere karakterer gitt av en heldig/uheldig publikummers Tinder-konto, og etter at vi hadde fått hilse på Mads, Marius og Trym måtte publikum stemme for eller imot et fingerstryk til høyre.

Etter mange sprø påskudd i et fremragende, pinlig og lattermildt show, fikk BMI stående applaus fra Studentsamfunnets største konsertsal. Gjestene gikk fornøyde hjem med et par mulige Tinder-matcher, støle lattermuskler og mange gode minner. 

Foto: Solveig Myklebust