Modige foreningsfolk møtte opp med sitt beste fartøy til den tradisjonelle “Ta sjansen”. Fartøyene ble heist ned i en tresklie og ut i Skogsdammen, og mannskapet måtte derfra svømme i mål på kortest mulig tid. Mange kreative fartøy var å finne, blant annet akebrett med isopor, barne-handlevogn og plastkasser. Showet ble ledet av STUNT, som sørget for dansbar musikk og underholdende introduseringer av hvert lag.

PB imponerte med konfetti, og hankattene underholdt med fartøy som gikk i oppløsning allerede før de traff vannet. Lærken stupet grasiøst uti i deres Il Tempo Gigante, og NGA reiste til Skogsdammen i koffert. Over Rævne kjørte best stil, stående oppreist i båten og akkompagnert av vakker Rævnesang.

 

Kåringer:
Beste tid: PB
Beste båt: Collegium Alfa
Største fiasko: Hankattforeningen

Foto: Kari Helena Kvandal og Espen Mikkelborg