Turboneger rocket Ås

Alt var duket for suksess da rockerne i legendariske Turboneger entret scenen lørdag kveld. Salen var ikke fullsatt, men det manglet likevel ikke på stemningen. Det var heller ikke noe å utsette på oppmøtet fra de mest dedikerte fansene, kjent som Turbojugend, som kom fra nær og fjernt ikledd denim og Turboneger-hatter for å lage liv og røre. 

I løpet av kvelden serverte bandet hit etter hit, og låter som ”City of Satan”, ”All My Friends are Dead” og ”Fuck the World” ble møtt med massiv allsang, moshing, crowdsurfing og ølkasting. Konserten ble avsluttet med et smell da bandet oppfordret til en såkalt ”wall of death”, et populært innslag hvor publikum deler seg på midten, og løper inn i hverandre med full kraft. Det var til tider intet mindre enn kaos i Aud.Max., men rockeveteranene klarte hele tiden å holde stemningen på topp.

Tropisk rave i Festsalen

Køen inn til Festsalen vokste raskt da norske Sonny Alven førte kvelden videre inn i nattetimene. Med fargesprakende lysshow, dunkende bass og dansbare låter, manglet det ikke på energien da nordmannen gikk på scenen. DJ-en, som er superaktuell i disse tider, beveget både føtter og armer med hitlåter som ”Our Youth” og ”Make Me Feel”. Etter en hektisk Turboneger-konsert, sørget Sonny Alven for en deilig avslutning på kvelden.

Foto: Amanda Løvstad, Erik Røstad og Jorunn Bakke Johannessen