Endelig var det igjen klart for en kveldskonsert i Halvors Hybel. På scenen denne onsdagen under UKA i Ås sto Cheap Karma fra Kristiansand. Om man trodde folk fra «det glade sørland» bare var bedagelige og lavmælte var ikke dette tilfelle for Cheap Karma. Bandet serverte tung rock med elementer av funk, og assosiasjonene til «Rage Against The Machine» ble ytterligere forsterket da vokalisten også rappet. Gruppa på fem har nylig sluppet EP og oser av selvtillit og attityde på scenen. Salen fulgte etter og fikk en god mulighet til å friske opp headbanging-ferdighetene sine. Cheap Karma rundet av en meget god konsertkveld, og når man omsider våkner opp dagen derpå kan enhver ha godt av litt billig karma.

Tekst Jon Eskild Mostue Sæther

Foto: Espen Mikkelborg, Henrik Aulie Søvik and Johanne Grøndahl Klausen