Tirsdag 12. oktober var det duket for UKAs Texas No Limit Hold’em pokerturnering i Festsalen på Samfunnet. Det var en god gjeng med gamblere av begge kjønn som hadde møtt opp med pokerfjes og godt humør. Målet for samtlige: Å ha det gøy, og å prøve å slå kloa i den gjeveste premien, 1500 kroners gavekort på festutsyr.no.

Det var nok opptil flere i salen som kjente på spenningen da turneringen endelig kom i gang. Turneringen startet rolig med innledende runder og stemningen virket god på bordene rundt omkring i lokalet. Det var mellom 30 og 40 spillere som hadde møtt opp. Etterhvert begynte det og tynnes ut i rekkene på grunn av folk som røk ut, og til slutt stod man igjen med 12 spillere som gikk videre til to semifinalebord.

Konkurransen begynte å spisse seg til, men stemningen var fremdeles munter. Fra semifinalene var det til slutt seks stykker som gikk videre til finalebordet. Etter en time med finale og fem timer totalt med poker, ble vinneren endelig kåret, det ble Aasmund Jonassen Verpe. Etter fem timer med kontrollert pokerspilling hadde han sikret seg gavekortet. Det var alt i alt et fint arrangement med god stemning; og til slutt får vi gratulere vinneren med seieren!

Foto: Randi Mæhlum