Tirsdag morgen var det klart for kunnskapsfrokost med Tine. Aud.Max. var godt pakket med folk og det ble servert frokost bestående ulike Tine-produkter. Det ble også holdt quiz som foregikk under frokosten, med fire vinnere som ble trukket til slutt.

Først ble det holdt et foredrag av fag- og systemsjef i Tine, Harald Volden. Dette dreide seg om bærekraft og innovasjon for fremtiden. Det ble også nevnt at Tine håpet på å få trukket til seg noen av studentene ved NMBU.

Neste i rekka var tidligere håndballspiller og -trener for landslaget, Marit Breivik, som holdt inspirasjonsforedrag. Hun fortalte om hvordan håndballjentene nådde verdenstoppen og hvordan de holdt seg fokuserte.

Til slutt ble det holdt et intervju med selveste Marit Bjørgen. Her fikk vi høre skistjernas tanker rundt trening, kosthold og hvor hun henter motivasjonen sin fra. Publikum var engasjerte og det var en interessant frokost. Takk for maten!

Foto: Runa Tunheim