OMVR til UKA!

Nå føler vi det er på tide å gi dere et lite innblikk i hva dere kan forvente i 2016. Mange begynner å bli ferdig med årets eksamener, det nærmer seg jul og vi presenterer for dere OMVR til å spille på onsdagen under miniUKA 2016! Forrige uke lanserte Spotify en spilleliste med norske artister de hadde tro på at skulle slå gjennom i 2016, og OMVR var en del av denne listen som blant annet Kygo har vært på tidligere.

OMVR har en internasjonal karakter over stemme og musikk. Det er velprodusert, det er fengende, både vers og refreng fester seg til hjernen ved første gjennomlytt - og man kan ikke la være å digge med! OMVR lager musikk i en uslåelig kombinasjon av rivende melodier, sjelfull stemme og et klubbete bakteppe. Han har Universal i ryggen, og er spådd et stort år i 2016. Han har tidligere spilt på bla.a Skralfestivalen.

Vi er stolte av å presentere OMVR til miniUKA, og det kommer til å bli så fett! Gjør deg selv en tjeneste: skru opp anlegget og sjekk ut låtene, så kan vi sammen slippe alle hemninger og synge oss gjennom konsert med OMVR til våren!

Dato for miniUKA slippes i januar, så følg med!