Markedsføring

Ledige stillinger


NK Presse

Som NK presse vil du ha ansvar for å kontakte ulike mediehus i det ganske land. Du jobber tett sammen med markedsføringsassistent for å klekke ut gode ideer for å sørge for at UKA i Ås får mediedekning lokalt, regionalt og nasjonalt. Er du en person som ikke nøler å ringe ukjente, og har en god dose standhaftighet? Har du en egenskap for å tenke utenfor boksen og finne på gode løsninger? Da bør du søke presse NK! 

Ledige stillinger: 1

Kontakt Martin Reigstad markedsforingsassistent@ukaiaas.no


Distribusjonsfunksjonær

Vil du være med på å gjøre UKA i Ås synlig? Som distribusjonsfunksjonær er du med på å promotere UKAs arrangementer og festligheter ved å blant annet henge opp plakater og bannere. Hvis du samarbeider godt med andre, har lyst på en enkel og morsom jobb og vil sørge for at alle får med seg hva UKA i Ås har å tilby, søk distribusjon! 

Ledige stillinger: 1

Kontakt Marianne Lilletvedt distribusjon@ukaiaas.no


Journalist

Vi trenger skriveglade, kreative og nysgjerrige funksjonærer som kan skrive arrangementomtaler og intervjuer til UKEmagasinet, UKEbloggen og UKAs hjemmeside. Dette er en kreativ og fleksibel arbeidsdag, hvor du i stor grad kan påvirke din egen stilling!

Ledige stillinger: 3

Kontakt Julie Westergaard Karlsen redaksjon@ukaiaas.no


Radioteknisk

UKEradio’n trenger en som kan bidra med den tekniske biten – noen som kan bidra med klippet i lydklipp. Er du teknisk anlagt, strukturert og har et øre for det estetiske er du studenten for oss. Erfaring er ønskelig, men ikke nødvendig. Du vil forme din egen stilling, med tanke på arbeidsmengde og ansvar.

Ledige stillinger: 1

Kontakt Julie Westergaard Karlsen redaksjon@ukaiaas.no


Fotograf/
videograf

Liker du å fange utrolige øyeblikk gjennom kameralinsa? Har du lyst til å være med å forevige UKA 2018? Da bør du søke som film/fotofunksjonær. Du trenger ikke eget kamera, dette har vi. Du vil få opplæring, oppfølging og tilbakemeldinger underveis, så du trenger ikke være proff for å jobbe som videograf/fotograf. Forkunnskaper er ønskelig, men ikke ett krav. Send inn en søknad med hvorfor du bør få plass, og husk å presisere om du vil jobbe med film eller foto.

Ledige stillinger: 15

Kontakt Bendik Hassel foto@ukaiaas.no


Retusjeringsfunksjonær

Fotokomiteen søker fire funksjonærer til å utføre retusjering av bildene som blir tatt i løpet av UKA. Stillingen gir mye frihet, slik at du i stor grad kan bestemme når du vil jobbe. Forkunnskaper er ønskelig og helst god kjennskap til Adobe programvare. Komiteen stiller med PC og lisens. Det vil bli opplæring i hvordan bildene skal redigeres. Utvikle retusjeringsferdighetene dine, få funkisgoder og sist men ikke minst; vær med å forevige UKA 2018!

Ledige stillinger: 4

Kontakt Bendik Hassel foto@ukaiaas.no