Praktisk informasjon

UKA i Ås har sin helt egen app. Last den ned i App store eller google play.

APP

Last den ned i App store her, eller Google play her. Du kan også bruke QR-kodene under.

 App Store

App Store

 
 Google Play

Google Play


Billetter, båndpåsetting, inngang

Alt du trenger å vite før du tar turen til UKA i Ås: hvor du får kjøpt billetter, båndpåsetting, aldersgrenser m.m. 

Billetter

LinTicket er et web-basert system som håndterer billetter, betaling, booking event og ressurser. Det er Norges enkleste billettsystem og tilbyr gode løsninger for kjøp av billetter. 

Du kan laste ned LinTicket appen og kjøpe billetter der, eller gå inn på linticket.no. Når du kjøper billetter via LinTicket kan du velge ulike betalingsløsninger. Du kan velge å betale med SMS, kort, faktura, VIPPS eller mCash. Det er trygt og veldig enkelt! Du får billetten tilsendt på mail etter kjøp og vi anbefaler å skrive ut billetten i papirform. Du kan også scanne billetten på en smarttelefon. Hvis du har bruker på LinTicket logger du deg enkelt inn ved kjøp av billetter. Du kan også kjøpe billett uten bruker. Det er enkel veiledning for kjøp av billetter både på nett og på smarttelefon. Kjøpte billetter til UKA i Ås refunderes ikke. 

LinTicket sine vilkår for billettkjøp kan du lese mer om her: http://www.linticket.no/page/no/conditions

Det er også muligheter for å kjøpe billetter under båndpåsetting på Studentsamfunnet og ved inngangen på kvelden, så lenge det er billetter igjen. 

En billett du har printet ut selv er ikke personlig. Denne kan brukes av en annen person, selv om det står ditt navn på, derfor må du passe godt på billetten din. Alle typer billetter må byttes inn i armbånd. En funksjonærsbillett kan ikke benyttes av en som ikke er godkjent funksjonær. Hver billett kan kun brukes én gang. QR-koden blir scannet av personalet og du får da byttet den ut med et armbånd som skal være festet til armen. Armbånd som ikke er festet til armen gjelder ikke som adgangstegn. I det du har festet armbåndet, er dette regnet som personlig og kan ikke deles med andre.

BÅNDPÅSETTING

For å komme inn på huset må du bytte inn billetten din i et armbånd. Du kan bytte billetten din i armbånd på forhånd, eller når du kommer på konserten på kvelden. Dette vil skje ved inngangen til Aud.Max eller Samfunnskontoret. Det lønner seg å bytte billetten til armbånd før dørene åpner på kvelden, da det vil bli mindre kø for de som allerede har armbånd ved inngang. Det blir forskjellige bånd til forskjellige konserter, så du må bytte billetten din i armbånd for hver konsert.

//Tidspunkt for båndpåsetting UKA i Ås 2018//

Lørdag 6.10
13:00 - 16:00. Sted: Aud.Max.

Onsdag 10.10
14:00 - 17:00. Sted: Aud.Max.

Fredag 12.10
14:00 - 18:00. Sted: Aud.Max.

Lørdag 13.10
14:00 - 18:00. Sted: Aud.Max.

Mandag 15.10
10:00 - 13:00. Sted: Aud.Max.

Onsdag 17.10
12:00 - 15:00. Sted: Aud.Max.

Fredag 19.10
12:00 - 15:00. Sted: Aud.Max.

Lørdag 20.10
12:00 - 15:00. Sted: Aud.Max.

Fredag 26.10
14:00 - 18:00. Sted: Aud.Max.

Lørdag 27.10
12:00 - 15:00. Sted: Aud.Max.

ALDERSGRENSE

Det er 18 års aldersgrense på konsertene. Du må alltid ha med gyldig legitimasjon som fremvises i døra. HUSK: Om du ser gammel nok ut, må du uansett ha med legitimasjon da det er strenge regler for dette på huset. Om du er under 18 år og ønsker å få med deg en konsert, kan du ha med en verge. Vergen må være over 25 år og kan ikke være påvirket av alkohol. Begge to må fremvise legitimasjon i døra. Andre steder på huset vil ha 20 års aldersgrense, men det er ikke der konsertene er.  Se lenger ned på siden for mer informasjon om dette.

Ved Samfunnet i Ås og under UKA i Ås opererer vi med legitimasjonsplikt. Dette innebærer at alle vil bli spurt om leg!  Grunnen til at vi legger oss på en såpass streng legitimasjonslinje er enkel: UKA i Ås drives på frivillig basis, og dette innebærer at vi har uerfarne folk i døra. For å gjøre deres jobb enklest mulig, og dermed din kveld minst mulig køpreget, vil vi eliminere kranglinga i spritsløyfeinngangen fra de som vi ikke er sikre på om er gamle nok. Det føles kanskje unødvendig å vise legitimasjon når du har passert både 30 og 40 år, men på den andre siden – hvor mange andre på din alder kan stille på jobb på mandag og si; ”Jeg måtte vise leg i helga!” ?

VERGE

Det er fullt mulig å ta med seg barn og ungdom under 18 år på konsert eller revy hos UKA i Ås. En voksen på over 25 år kan være ansvarlig for to mindreårige. 

Vi har egne vergeskjemaer som må fylles ut når dere kommer, så ved legitimasjonssjekk i døren ber vi om at dere får vaktene til å tilkalle daghavende som vil komme ned å møte dere. Dere blir så tatt med til kontoret vårt hvor vergeskjema fylles ut, og det deles ut verge- og under 18-skilt som dere skal ha rundt halsen under konserten. Kontakt oss på uka@ukaiaas.no for å få skjemaet tilsendt på forhånd.
Det er veldig viktig at alle har med seg legitimasjon da alle sjekkes i dørene, og vergens legitimasjon kopieres inn i skjemaet. Etter at konserten er over, ber vi om at verge og gjest under 18 forlater lokalet, og skiltene leveres tilbake i utgangen til vaktene der.

MEDIA / PRESSE

Forespørsel om akkreditering må sendes til presse@ukaiaas.no senest dagen før arrangementet. Denne må inneholde fullt navn og fødselsdato på den/de som ønsker akkreditering. Navn vil da bli satt opp i døra hvor akkreditering utdeles mot fremvisning av gyldig legitimasjon.

RULLESTOL

Det er fullt mulig å komme seg inn på konsertene på Samfunnet med rullestol, selv om bygget dessverre er lite egnet for dette.  For å komme seg til Aud.Max. og Festsalen må man bruke heis. Denne heisen må dagansvarlig hjelpe til med å bruke. Ledsageren til funksjonshemmede får gratis inngang. Billett til ledsager utstedes i døren. Hvis det er spørsmål rundt bruk av rullestol på Samfunnet under UKA, så kontakt uka@ukaiaas.no på forhånd for hjelp.

CASHLESS - BETALINGSLØSNING

UKA benytter som vanlig Cashless, slik at du som publikummer skal få handlet raskere og køene skal bli kortere.
For å kunne handle mat og drikke på Samfunnet må du benytte et Cashless-kort. Kortet er inkludert i Cashless tjenesten som du kjøper når du ankommer eller i forkant på www.cashless.no. Du kan fylle penger på kortet online eller på Samfunnet under UKA med ønsket beløp. Husk derfor å ta med bankkort for påfylling! Man vil få assistanse på Cashlessautomatene om ønskelig, og det vil også være en kasse hvor Cashlesskortene kan fylles på med kontanter.

Det vil ikke være minibank for kontantuttak på Samfunnet under UKEkonsertene og arrangementene i år, da vi bruker Cashlesskort over hele huset. Under Urpremieren vil det være mulig å betale med kort og kontanter. 

Pris
Cashless tjenesten koster 50,- og inkluderer et kort.

Påfylling av Cashless-kortet
Kortet kan fylles opp på egne automater ved å bruke bankkort, kredittkort eller kontanter. Du kan når du vil fylle på kortet eller sjekke saldo på disse automatene. 
1.  Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen
2.  Trykk på «Påfylling»
3.  Velg det beløpet du ønsker å fylle på
4.  Sett kortet ditt i bankterminalen
5.  Tast kode og «klar»
6.  Vent til Cashless kortet er fylt med valgte beløp før du fjerner kortet fra leseren. Dette tar noen få sekunder

Bruk av Cashless-kortet
Når du handler betaler du med Cashless-kortet. Transaksjonen tar kun et par sekunder og det er ingen transaksjonskostnader. Etter hvert kjøp kan du se restsaldo på kortet i displayet på kassen eller be om en kvittering. Ubrukt beløp på kortet kan du refundere tilbake til egen konto eller bruke på andre Cashless arrangement i 2016. Se arrangementskalender på www.cashless.no.

Refundering av ubrukt beløp på Cashless-kortet
Ubrukt beløp refunderes ved å hente ut en refunderingskvittering på de samme automatene hvor du fylte på kortet. Så husk å ta ut en refunderingskvittering! 
1. Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen.
2. Trykk på «Refusjon»
3. Ta med kvittering som skrives ut. Saldo på kortet vil da stå som «Kr 0»
4. Kvitteringen inneholder kortnummeret ditt og en refunderingskode som er tilknyttet DITT refusjonsbeløp – så ta godt vare på kvitteringen og kortet.
5. Registrer kortnummer og refunderingskode fra kvitteringen på www.cashless.no
    og refunder beløpet til ønsket konto.     
Finansdepartementet krever at alle refusjoner må foregå mellom to registrerte konti. Dette innebærer at man må opprette en bruker på www.cashless.no og registrere refunderingskoden for å tilbakeføre ubrukt beløp til egen konto.
Dersom du ikke har hentet ut en refunderingskvittering, gå inn på www.cashless.no og følg anvisningen for manuell refundering. Det er ingen tidsbegrensning for refundering! 

VIKTIG INFORMASJON:

Husk: Kortet er gyldig til og med 31.12.2018 og refunderingskvittering for ubrukt beløp MÅ hentes ut innen denne datoen! For refundering av kort som ikke lenger er gyldig MÅ kortet sendes inn for refundering. Se fullstendige avtalevilkår på www.cashless.no.

HITTEGODS

Hvis du har glemt eller mistet noe på Samfunnet etter en gøyal kveld, er det bare å komme og spørre etter det på Samfunnskontoret og/eller UKEkontoret dagen etter. Under UKA vil vi sitte i skranken i kontorlandskapet på Samfunnet. 


Bli frivillig! 

UKA i Ås er et av høydepunktene ved Studentsamfunnet i Ås. Annenhver oktober snus Ås på hode når Norges lengste festival skal arrangeres. Hele 26 dager med konserter, revy, aktiviteter, kurs, foredrag, temafester og andre aktiviteter for store og små arrangeres av studentene ved NMBU. Vi trenger din hjelp! 

Har du spørsmål eller lurer på hvorfor du burde bli funksjonær? Ikke nøl med med å ta kontakt ved å sende oss en mail på uka@ukaiaas.no. 


Spørsmål, ris eller ros? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi kan nås på epost: uka@ukaiaas.no, eller møtes på Samfunnet i Ås. Befinner du deg i en hastesituasjon, du ønsker å si fra om bråk eller lignende. Kontakt Daghavende på 973 00 154 . Andre kontaktpersoner finner du her.

Kontakt


UKEgrillen holder åpent hver festkveld under UKA i Ås 2018!

Mat og drikke

Under UKA i Ås 2018 finner du UKEgrillen tre forskjellige steder på studentsamfunnet! UKEgrillen i Johannes, UTEgrillen foran Aud.Max. og i teltet på siden av Aud.Max.

Du kan også følge UKEgrillen på facebook.

Meny

Burgere.jpg
utegrillen.jpg

Det blir salg av UKEmerch under alle båndpåsettingene, i tillegg til festkvelder fredag og lørdag.

merch

Tidspunkt for salg

Lørdag 6.10*
13:00 - 16:00. Sted: Aud.Max.

Onsdag 10.10
14:00 - 17:00. Sted: Aud.Max.

Torsdag 11.10
16:00-18:00. Sted: Aud.Max

Fredag 12.10*
14:00 - 18:00. Sted: Aud.Max.

Lørdag 13.10*
14:00 - 18:00. Sted: Aud.Max.

Mandag 15.10
10:00 - 13:00. Sted: Aud.Max.

Onsdag 17.10
12:00 - 15:00. Sted: Aud.Max.

Fredag 19.10*
12:00 - 15:00. Sted: Aud.Max.

Lørdag 20.10*
12:00 - 15:00. Sted: Aud.Max.

Fredag 26.10*
14:00 - 18:00. Sted: Aud.Max.

Lørdag 27.10*
12:00 - 15:00. Sted: Aud.Max.

* Disse dagene selges det også UKEmerch på festkvelden.

Priser

UKEhettegenser…………………………………..350 NOK
UKEgenser...…………………………………….…300 NOK
Revy T-skjorte…………………………………….150 NOK
Solhatt……………………………………………120 NOK
UKEkopp………………………………………….100 NOK
Handlenett………………………………………..60 NOK
Revy Plakat……………………………………….33 NOK

Bilder og mer informasjon om det du kan kjøpe finner du her, i tillegg har UKEbloggen vært ute og testet produktene. Resultatene kan du lese her.


UKA i Ås er Miljøfyrtårn. Det betyr at vi dokumenterer vår miljøinnsats og tar konkrete grep for å nå våre miljømål.

Miljøfyrtårn

Det å være Miljøfyrtårn innebærer blant annet forpliktelser både når det gjelder arbeidsmiljø, innkjøpsrutiner, avfallshåndtering og valg av leverandører, for å nevne noe. 

Et av våre ambisiøse mål er 80 % sorteringsgrad av avfall. Dette arbeider vi mot ved å gjøre det enkelt både for gjester og folk på jobb å sortere avfallet sitt. Miljøstasjoner er plassert rundt på huset, og UKA i Ås oppfordrer alle til å bruke disse flittig. 

Har du flere spørsmål knyttet til UKA i Ås som Miljøfyrtårn, eller ønsker å lese tidligere rapporter. Ta kontakt med miljo@ukaiaas.no. 


UKA i Ås er Norges lengste studentfestival og arrangeres av studenter ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Festivalen arrangeres i partallsår og neste UKE blir avholdt i oktober 2018.

Om UKA i Ås

UKA i Ås er en gammel tradisjon med røtter tilbake til 1890-tallet da det for første gang ble arrangert studentrevy ved Den Høiere Landbrugsskole i Aas. UKA i Ås 2018 vi være den 49. i rekken over UKER som er arrangert siden 1924, da UKA slik som vi kjenner den i dag ble arrangert for første gang.

UKA i Ås arrangeres på 100% frivillig basis. UKEstyret, som velges inn på Studentsamfunnets generalforsamling våren hvert oddetallsår, har ansvaret for at UKA i Ås gjennomføres på best mulig måte. Under seg har de Komitésjefer og Funksjonærer som til sammen utgjør nærmere 1300 frivillige, noe som utgjør over 1/5 av studentmassen ved Norges minste universitet. Uten et slikt engasjement hadde ikke UKA i Ås vært det det er i dag. Grunnpilarene er frivillighet og godt samarbeid, noe som gir UKA i Ås den styrken den har.

Med et besøkstall på over 28 000 er UKA i Ås også Follos største kulturbegivenhet. Når Østlandets blad sine lesere i 2008 skulle kåre århundrets navn i Follo, stakk UKA i Ås av med seieren foran flere sterke kandidater.

I Mars 2017 ble et nytt UKEstyret valgt inn, med Ingrid Espnes i spissen. Hun er det første kvinnelige UKEsjefen siden 2008 og den femte gjennom tidene. Arbeidet med en ny UKE er allerede godt i gang og vi gleder oss til å se deg i oktober 2018!

Har du lyst til å være med å skape noe helt unikt? Lik oss på facebook og følg oss på twitter og instagram for jevnlige oppdateringer med mer informasjon.


Samarbeidspartnere

Ønsker din bedrift å samarbeide med UKA i Ås? Kontakt: sponsor@ukaiaas.no

LOGO_Multiconsult_Hovedlogo.jpg

REVYPARTNER
Les mer om Multiconsult her.

LOGO_banenor_cmyk_blue.jpg

QUIZPARTNER

Les mer om BaneNOR og deres traineestillinger her.

SAMARBEIDSPARTNERE

LOGO_TINE JEPG.jpg

Les mer her

LOGO_Tekna.jpg

Les mer her

LOGO_Felleskjøpet.png

Les mer her

LOGO_Asplan_Viak.jpg

Les mer her

LOGO_Afag.jpg

Les mer her

LOGO_Askim&Spydeberg_png.png

Les mer her

LEVERANDØRER OG ØVRIG SAMARBEID

LOGO_asko_cmyk-stor.jpg

Les mer her

LOGO_Spiseklar litt mat LILLA_Fjordland.jpg

Les mer her

LOGO_skibygg.png

Les mer her

LOGO_NMBU_rgb- hvit.gif

Les mer her


Det er mulig å komme seg til og fra Ås med buss og tog (ruter/NSB). Noen kvelder setter vi også opp egen UKEbuss. Billetter kjøpes i linticket.

Transport

Kollektiv transport
Fra Oslo til Ås går toget 18 over hver time, med linje L21 mot Moss.
Fra Ås til Oslo går toget ti på hver time, frem til kl 23.50. 

For alternative ruter, rutetider og priser se Ruter sin hjemmeside her, eller NSB her.

UKEbussen

busstider.jpg

UKEbussen


UKEbussen kjører kl 03.00 etter festkveldene på fredager og lørdager. De dagene busser kjører fra Adamstuen på ettermiddagen tar den deg fra fra Adamstuen via Oslo S til Ås. Retur fra Ås er alltid fra Ås via Oslo S til Adamstuen. Billetter kjøpes i linticket.