UKA i Ås

UKA i Ås er Norges lengste kulturfestival og arrangeres for hele Follos befolkning annet hvert år. I oktober arrangerer over 1200 Ås-studenter konserter, revy og moro for små og store. UKA i Ås skapes på dugnad av studenter ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

UKA i Ås er en gammel tradisjon med røtter tilbake til 1890-tallet da det for første gang ble arrangert studentrevy ved Den Høiere Landbrugsskole i Aas. UKA 2016 vi være den 48. i rekken over UKER som er arrangert siden 1924 da UKA for første gang ble arrangert. Det vil si UKA i Ås feirer 91 år nå under UKA 2016.

Lurer du på noe

Her finner du mye nyttig:

Lurer du fortsatt på noe? Send oss en mail! 

UKEstyret

UKA i Ås arrangeres annethvert år, noe som betyr at studentene har omtrent halvannet år på seg til å planlegge neste UKE. Det hele starter med at et nytt styre velges av Studentsamfunnet i Ås på sin Generalforsamling våren året før UKEåret. UKEstyret består av sju styremedlemmer med hvert sitt ansvarsområde, og en UKEsjef. Disse ansvarsområdene (eller "blokkene" som de kalles på UKEspråket) er Revy, Markedsføring, Arrangement, Økonomi, Servering, Salg og Administrasjon.